Gost 16052020
Član
Evo, treba da uzmete iz Mokrina jer šteta da propada ovako uraslo u korov i drva. Baš ću slikati kad se setim. Tačno je za ovu temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci ne planiraju povratak ?Kod nas su na svim pruznim prelazima povadjene sine i prelazi asfaltirani.Mi smo šinski odseceni od sveta,vec 20-ak godina.Pruga izmedju Beceja i Sente odavno ne postoji...odnela deca zajedno sa starim vagonima,sramota.
Od marta meseca se planira zatvor pruge Novi Sad-Indjija pa ce sav teretni saobracaj ici okolo preko vase strane... Radi se zezeljev most i pruga preko fruske gore...Aj kad smo kod ove teme, sta se to radi na 'glavnoj' pruzi da kazem pa ovi iz zeleznice sredjuju alternativni pravac kroz ova nasa sela? U zadnjih 10 god si na prste jedne ruke mogao izbrojati koliko je vozova proslo tuda a sad punom parom sredjuju prugu...
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
jok brate. Ako se rampa spusti a ti na most gas i begaj. Nema znaka nikakvog. Ove godine se desilo da smo sa svadbom isli preko mosta jedno 30 vozila i rampe se spuste tj ka gradu pa ka lapovu. Mi smo isli ka gradu i morali smo da dignemo rampu kako bi par vozila sislo sa mosta. Tu su minuti odlucivali lolko je bilo gusto... Tabla je natpis da vojska poklanja most (koj su nam nemci ostavili)Pa imate tablu pre mosta sa pravom prečeg prolaska
Mislim da trenutno nema gore grane privrede od železnice.Dubioza kolektiv u globalu.
Ja sam bio ubedjen da je poljoprivreda sa subvencijam od 4000 din naj gora grana privrede.
Mozda za samog poljoprivrednika ali za državu ne.Poljoprivreda je konstantno u suficitu i više daje budžetu nego što uzima.Železnica ne može da zaradi 20-30% svojih ukupnih troškova.
Ne može u Srbiji
U normalnim zemljama železnica je jako profitabilna