Sudarski Bojan
Član
Pa to sto nas oni mrze prvo znaci da nesto jos uvek imamo sto oni nemaju a drugo treba da nas motivise da budemo jos bolji ali to je samo moje misljenje nemojte mi zameriti ne mrzim nikog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gledam one snimke japanaca kako ih guraju ko mi kad tovarimo svinje pa i svinje imaju ponosa pa se otimaju i bune se a ovi samo cute.Ovo je stvarno za nikad ovako ,imao sam puno lepse misljenje o japanskom narodu
Na ovo o japancima imam samo jedno pitanje: kako bi ovde ljudi reagovali da ih neko gura u voz? Mislim na bivšu Jugoslaviju... Bilo bi krvi da neko ovde tako nesto uradi.
Ovde se slikaju bajke kao što ih zombi_666 priča i onda vidiš ovakav snimak kao otrežnjenje. Jedna je stvar disciplina a druga je poniznost. Jeste li ikad razmišljali zašto se oni toliko klanjaju? To nije ništa pozitivno. Kod nas ili bilo gde u Evropi, to bi naprosto izgledalo smešno. To im je ostalo kroz istoriju, ako nisi ponizan i ne ljubiš zemlju pred gospodarom, gubiš glavu.
Čovek bi očekivao od društava koja su na višem nivou razvijenosti (ekonomskom, tehnološkom, bilo kom) neke razvijenije, bolje međuljudske odnose. Da ta društva predstavljaju izazov ljudskosti, da se ugledaš na njih. A stvar je potpuno obratna. Razmere ljudskog otuđenja nemaju granice. Tehnika služi samo da popuni tu rupu. To su sve društva bez budućnosti. U kojima su vozovi tačni! Kakva je budućnost Japana kad će izgubiti 1/3 populacije u narednih 20 godina? Što niko ne objasni, kad je sve tako lepo i bajno, zašto nema dece? Kroz decu se gleda budućnost, društva bez dece su društva bez budućnosti. Kao i naše uostalom.
Da razbijaju vagone, tuku redare? Kakva glupost, nije poenta uopšte u tome.(mada je tvoja poenta da smo mi ovde stoka a oni super) Pa i tako da reaguju, i to je neka reakcija. Što kaže Bojan, pa i svinje se bune...
Zato što kodnas svaka kuća mora da ima po dva auta pa naviše,maltene za svakog člana porodice sa vozačkom dozvolom poseban auto.Kada dođeš u NS npr. nemožeš se ni parkirati ko čovek od tih silnih auta.Često upozoravaju u tim većim gradovima da koristi narod javni prevoz zbog gužve,zbog smoga,itd.X puta vidim ide auto i sedi neko sam u njemu,to nije ni ekonomično na kraju krajeva a ni zdravo za okolinu...Gledao neku emisiju i postavili su pitanje koja vozila troše najviše goriva na svetu.Svi su odgovorili avioni,kamioni,traktori...a tačan odgovor je Putnički automobil!!! 75% goriva na svetu potroše baš auti.E sad svi pametni,a oni glupavi.Kod nas su slične gužve bile 70-ih prošlog stoljeća, a danas vlakovi i autobusi voze poluprazni.