Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sad mene kopka koji je to redak auto?
Davno nekada, kada je dvojka bila aktuelna, ugradim ja to rodjaku, i to na vidno mjesto u kabini tamo gdje se pali grijac zadnjeg stakla ima ostavljenih rezervnih mjesta. Ono po sistemu da ti je pred nosom. a da se ne sjetis. Elem, koristio to on jedno vrijeme i ode na slavu kod prijatelja jedno 20km od kuce. Pokasno nocu kada je krenuo kuci, nece kaze golf da upali, svi odreda trkeljali po njemu, ali nista. I sta ce, ovaj domacin ga odsljepa kuci. Ujutru pozove majstora kuci, covjek dodje zaviri tamo-ovamo i pita ga ''a da li ti nemas kakvu zastitu protiv kradje'' Tek onda se sjetio.Ja na mojoj Hondi nemam kljuc na rezervoaruOtvara se iznutra... A -X- puta ostavim i otvoren auto sa sve kljucem u kontakt bravi... I opet nece moci da ga upale i odvezu jer imam 'kill-switch'... Mora prvo jedan prekidac da se podigne cime auto dobija kontakt, pa tek onda da ga 'kresne' na kljuc...
![]()
Meni je 2011. škoda oktavija na Novom Beogradu dobila krila... Nikad je nisam našao.
Blago nama, svako zna resenje problema da nas izbavi iz muka.
Ljudi ovo je poljo, a ne politicki forum.
U principu ceo Balkan je rizican, a da ne pricamo o bivsem sssr-u. Nisu se dzabe u ww2 najvise bojali bacuski. Znali su da su oni krvolocniji od Dr Jozefa Mengela.