Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sad mene kopka koji je to redak auto?
Davno nekada, kada je dvojka bila aktuelna, ugradim ja to rodjaku, i to na vidno mjesto u kabini tamo gdje se pali grijac zadnjeg stakla ima ostavljenih rezervnih mjesta. Ono po sistemu da ti je pred nosom. a da se ne sjetis. Elem, koristio to on jedno vrijeme i ode na slavu kod prijatelja jedno 20km od kuce. Pokasno nocu kada je krenuo kuci, nece kaze golf da upali, svi odreda trkeljali po njemu, ali nista. I sta ce, ovaj domacin ga odsljepa kuci. Ujutru pozove majstora kuci, covjek dodje zaviri tamo-ovamo i pita ga ''a da li ti nemas kakvu zastitu protiv kradje'' Tek onda se sjetio.Ja na mojoj Hondi nemam kljuc na rezervoaru Otvara se iznutra... A -X- puta ostavim i otvoren auto sa sve kljucem u kontakt bravi... I opet nece moci da ga upale i odvezu jer imam 'kill-switch'... Mora prvo jedan prekidac da se podigne cime auto dobija kontakt, pa tek onda da ga 'kresne' na kljuc...
Meni je 2011. škoda oktavija na Novom Beogradu dobila krila... Nikad je nisam našao.
Blago nama, svako zna resenje problema da nas izbavi iz muka.
Ljudi ovo je poljo, a ne politicki forum.
U principu ceo Balkan je rizican, a da ne pricamo o bivsem sssr-u. Nisu se dzabe u ww2 najvise bojali bacuski. Znali su da su oni krvolocniji od Dr Jozefa Mengela.