Nikad ovako !

Drugaru su ukrali čep rezervoara i po bravi na čepu napravili ključ.Kasnije su došli i odvezli auto bez po muke jer je jedan ključ otvarao sve brave i palio motor.

Ja na mojoj Hondi nemam kljuc na rezervoaru :osmeh: Otvara se iznutra... A -X- puta ostavim i otvoren auto sa sve kljucem u kontakt bravi... I opet nece moci da ga upale i odvezu jer imam 'kill-switch'... Mora prvo jedan prekidac da se podigne cime auto dobija kontakt, pa tek onda da ga 'kresne' na kljuc... ;)

Ja na mojoj Hondi nemam kljuc na rezervoaru :osmeh: Otvara se iznutra... A -X- puta ostavim i otvoren auto sa sve kljucem u kontakt bravi... I opet nece moci da ga upale i odvezu jer imam 'kill-switch'... Mora prvo jedan prekidac da se podigne cime auto dobija kontakt, pa tek onda da ga 'kresne' na kljuc... ;)
Davno nekada, kada je dvojka bila aktuelna, ugradim ja to rodjaku, i to na vidno mjesto u kabini tamo gdje se pali grijac zadnjeg stakla ima ostavljenih rezervnih mjesta. Ono po sistemu da ti je pred nosom. a da se ne sjetis. Elem, koristio to on jedno vrijeme i ode na slavu kod prijatelja jedno 20km od kuce. Pokasno nocu kada je krenuo kuci, nece kaze golf da upali, svi odreda trkeljali po njemu, ali nista. I sta ce, ovaj domacin ga odsljepa kuci. Ujutru pozove majstora kuci, covjek dodje zaviri tamo-ovamo i pita ga ''a da li ti nemas kakvu zastitu protiv kradje'' Tek onda se sjetio.:haha:

Ovo kod nas nije nista,dok sam vozio po Rusiji tu je tek bio haos.Zanocis prazan na parkingu uzmes izlepis poluprikolicu da je prazna i ujutru se budis cerada isecena i sprejom napisano kontrola :osmeh: Jedini lek ti je da ne spavas jer ako zaspis uhvati te san radi webasto,rade hladnjace oko tebe prisunjaju se i otvaraju :osmeh: A i kad ih nahvatas nista ne smes svi naoruzani.

Jednom smo gledali kako cerupaju neku alfu nekog mucenika koji se pokvario pa ostavio na parkingu za 10min ekipa odradi sve policija stigne kad sve bude gotovo.

Meni je jedan prijatelj pricao da su njemu dal u rusiji il u ukrajini,u naseljenom mestu,guzva,poskidali sve sa prikolice u hodu...mala brzina,ne mozes pobeci,popeo se jedan na stepenik okacio na retrovizor i uperio kalaš...kad su zavrsili pustili su ga da ide svojim putem...nisu ga maltretirali..
Al to je bas extreman slucaj...tamo se parkiras samo na obezbedjeno mesto gde platis čuvanje,ne smes da stanes gde ti padne na pamet..

Bilo je toga i kod nas 90g. na auto putu stane stranac oni dodju sa dvoje kola izblokiraju kamion drugi kamion stane pored,a dvojica sa automatima stoje pored kabine da vozac ne izadje i ekipa fino pretovari robu u svoj kamion i odu!

Novobeogradski blokovi su posebna prica moj jugic je na.ebao u bloku 45 7 puta za tri godine.radio CD,tocak ,akumulator,prva pomoc, zvucnici, jednom su mi drpili torbicu sa diskovima.Na kraju popizdim dovezem ga u Jakovo i zakljucam u garazu.

A da vidiš tek kako su na prekoj kaldrmi mažnjavali i demolirali automobile koji stoje na parkingu.Ne mogu da otvore auto pa se osvete lomljenjem i razbijanjem.

Srbija na prvom mestu u svetu po odlivu mozgova

– Problem svih problema u Srbiji je demografsko pitanje ili “demografska kapitulacija”, koja decenijama tiho odronjava našu biološku obalu. U odnosu na 1971. broj lica sa višom ili visokom školskom spremom (tj. udeo najobrazovanijih u “spoljnomigrantskom kontigentu”) na kraju prve decenije 21. veka porastao je za više od 11 puta.
–Tačno vreme u ovom trenutku je dvanaest i pet ...

Blago nama, svako zna resenje problema da nas izbavi iz muka.
Ljudi ovo je poljo, a ne politicki forum.

Bog te covece prvi si skrenuo temu sa obijanja po parkinzima na drugi svetski rad, sad kad vidis da ti fali istomisljenika i ljubitelja cokolada sad se kao iscudjavas ...

U principu ceo Balkan je rizican, a da ne pricamo o bivsem sssr-u. Nisu se dzabe u ww2 najvise bojali bacuski. Znali su da su oni krvolocniji od Dr Jozefa Mengela.

Evo malo danasnjih slika.

Au ovo me podseca na neke gazde iz mog mesta kad su poceli da oru sa obrtacem pa toliko su bili iskrivili i iševrljali njivu ko vo kad piša da su morali 2ha u komsijsko da uzoru da bi njihovo bil sve poorano,a duz 800m znaci kad im je komsija izasao na njivu dobro se nije slogirao kad je video sta su uradili.

Neka mi još netko napiše da su kod nas zatravljene međe glupost...

Ovako šta da me dočeka AUTOMATSKI policija, mjernik a ako se pokaže potreba i sud... Jebo ga red kukuruza da ga jebo, koliko su ljudi pohlepni za 20cm zemlje...

Da ne bi bilo kažnjenih članova za novogodišnje praznike postovi su prebačeni u nevidljivi režim.Nisu obrisani već kako sam rekao i tako stoje u arhivi a neće biti vraćeni u prvobitno stanje.

Nazad
Vrh