Odmah pristajem53 godne a jos vozis traktor...ma ti si za penziju od 500 evra i da ti se oduzme taj fergo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odmah pristajem53 godne a jos vozis traktor...ma ti si za penziju od 500 evra i da ti se oduzme taj fergo
Извињавам се ,по Вашем писању помислио сам да сте тих година , тако да се мој пост не односи се на Вашу генерацију,којој и мој отац припада...А што се тиче способности тих наших деда и даље тврдим да особа од 70 и кусур година нема шта да тражи на или у било ком возилу,машини......
Ne osećam se prozvanim jer ja imam 53 godime...
Pa ko drugi radi ako stari ne rade poljoprivredu,mladi oni imaju novije mašine (ja nemam),a stari to je sve fergo,ili ursus.Kod nas ih ima koliko zeliz da da su prosli 70 god. a da rade jos poljoprivredu, sto znaci da su jos u saobracaju.
Treba pisati sve i svašta , i pričati sve i svašta pa bio i dosadan samo da se ovakve stvari ne dešavaju . Za ovog dedu bolje i da se nije ni rodio nego što je ovo doživio , jadan i on i njegovi .
Što se tiče starijih u poljoprivredi imaju oni i te kako šta da rade i kad ostare : evo pored svih ovih nauka i ovog što mi ovde razglabamo već desetak godina , svake godine sjetim se sve više savjeta pokojng dede i sve više dolazi da su stari imali bolju "agrotehniku" i ekonomiju nego mi.
Stari su kao i omladina, ne valja ih pustiti besposlene, a nisu ni pouzdani za rad.
Значи ми у ''средини'' на'ебасмоStari su kao i omladina, ne valja ih pustiti besposlene, a nisu ni pouzdani za rad.