AcA OPEL
Član
Nasi preci krv prolivali i u susret neprijatelju trcali da bi nama nesto ostavili. Sad neka moda pa svi trce sto dalje odavde. Da su oni bili ko ovo sad, ne bi nas ni bilo. Tako da mogu slobodno da kazem da mi za bolje i nismo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da bi trebalo da se otvori tema" Odlazim u inostranstvo ili ne"
Meni nije problem ovde, jedino mi se svidja sto je tamo mnogoo uredjeno sve, zna se red, zakon, postuje se takon, jednak je za sve itd.... To nama nedostaje, uredjenost drustva. Bec dise najcistiji vazduh i pije najkvalitetniju vodu sa obronaka Apla, a moj Beograd se gusi u dimu od ugla, naravno sve bez kanalizacije pride...
Nasi preci krv prolivali i u susret neprijatelju trcali da bi nama nesto ostavili. Sad neka moda pa svi trce sto dalje odavde. Da su oni bili ko ovo sad, ne bi nas ni bilo. Tako da mogu slobodno da kazem da mi za bolje i nismo.
Kod mene u kraju (vlaski kraj par sela) mnogi uzimaju rumunske papire i pravac nemacka ili france.... u mom odeljenju u selu nas je bilo 15 a u selu nas je ostalo 5 ili u grad otisli ili inozemstvo....ja cu sa svojih 21 godina da probam da opstanem ovde, ako nedo Bog ne krene kako valja odo i ja....Peet pa preseli se u Rumuniju oni su ti blizu i siguran sam da mozes dobiti ili vec imas njihove papire. Oni su ta EU o kojoj neki od vas na forumu toliko sanjate.
Tamo je sigurno sve sredjeno, dobar standard, sigurne subvencije, nova mehanizacija ...
Peet pa preseli se u Rumuniju oni su ti blizu i siguran sam da mozes dobiti ili vec imas njihove papire. Oni su ta EU o kojoj neki od vas na forumu toliko sanjate.
Tamo je sigurno sve sredjeno, dobar standard, sigurne subvencije, nova mehanizacija ...
to i mi iz Srbije mislimoBugarski i Rumunjski pasosi nisu najpozeljni u nekim zemljama EU, kad su otvorili granice napravili im dobru reklamu prvi emigranti na zapad , dzeparosi, lopovi prevaranti svih kalibara , a mi stanovnici jedne propale socijalisticke zemlje zivjeli u uvjerenju da smo najgori.