Znači ko ima 3 ha bresaka je veliki proizvodjač?Izgleda sam bio u zabludi...Onda se prelazi granica kada je zarada od poljoprivrede za godinu recimo dovoljna da od toga funkcioniše jedna porodica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači ko ima 3 ha bresaka je veliki proizvodjač?Izgleda sam bio u zabludi...Onda se prelazi granica kada je zarada od poljoprivrede za godinu recimo dovoljna da od toga funkcioniše jedna porodica.
Daleko sam ja od nekog ko zeli etnicki cistu zemlju. Sam kazes kako je preko bolje, pre si govorio da je u EU bolje tako da ti jako malo fali da budes ugledni gradjanin EU.
Pasos mi treba kad idem negde na putovanje, odmor i tu je uvek dobro prolazio nigde mi ga nisu vratili i odbili. Kad sam trazio posao nosio sam nesto drugo na uvid, a ne pasos.
Nisam ja protiv da ljudi odlaze preko, nego ako mislis da je tamo bolje idi brate tamo pa se snalazi. Ne volim ljude koji se** gde jedu i to je sva mudrost.
Uzimas subvencije od ove drzave, uzima ti tata subvencije zato sto je tebi dao zemlju u arendu i ne valja ti ova drzava. Divite se zapadu kad dobijete licnu kartu na vreme, a ovakve manipulacije tamo ne prolaze.
Ovde samo ti vidis etnicko ciscenje i prvi pocinjes na tu temu, tako da se ogradjujem od tih stvari. Nadam se da su ratovi iza nas i te podele, navikao sam kuci na Bosance i Hrvate, tokom studiranja na Madjare i Slovake u vecem broju, stekao drugarstva s njima i ne bih o tome. I ja bih bio zadovoljan da odu oni kojima ovde ne valja, a NIKO nije napisao, ali svako vidi ono sto zeli.
Kritikom nista ne resavas, samo u se i u svoje kljuse pa ko dokle dogura.
Smesan si ti jer si se hvalio kako si od rodjenog tate uzeo zemlju, pa dobio podsticaj. Tu nije rec o kolicini, nego o principu i jasno mi je ko bi ovde prodao veru za veceru. Meni ne smeta i pripazi na recnik da ti ne bi otisao na malo duzi put i duze odsustvo tim vredjanjem.
Ovo si ti napisao nisam ja! Tako da nisam ja poceo! Ali uvek kad vi pocinjete onda ne vidite!Peet pa preseli se u Rumuniju oni su ti blizu i siguran sam da mozes dobiti ili vec imas njihove papire.
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/...ih-mentalnih-sposobnosti-61503/#axzz4VgcKCtY7Medjutim problem je nastao tek kad se peet oglasio a do tad nikom nista!