Nikad ovako !

Ti si ko moj cale, bere a ja ne znam gde je kukuruz, mislim trska neka... i kod mene je bilo trave strasno ali strasno

Bila je palamida i sirak ponegde, cicak i ambrozija, oprskao agro kvatrom, sve pomrelo. posle mesec dana cela njiva u sirku! sacekao da malo izraste pa i njega oprskao i od tad miruje zemlja. sad vidim krenuo je ponegde opet sirak i misjakinja ona trava. zaoracu duboko, pa sproleca opet totalisati jednom dvaput i mislim da ce onda biti cisto ko tepsija

Malčice su preterali.
7cb7a7c5951000c715f66179d46d2a5b.jpg

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Nesto tu nije dobro odradjeno oko tih serklaza,ne bi smeo tako da pukne,da dobije ''stomak'' ,da,ali ne ovako.

Zamalo...Imao sam srece,malo mu je falilo da ode u ovaj kukuruz ispod.Razlog je telefon.
uploadslike.com
[/URL][/IMG]
uploadslike.com
[/URL][/IMG]

Ovo je iz mog kraja, tj. podrucje Radjevine, Azbukovice i delimicno macve i Jadra. Mislim da covek radi za SG Boranja (sada JP Srbijasume, ogranak Loznica). Vecina vozila sa snimaka je na LO table, koje se neretko i ne vide od blata :haha:.
Uglavnom za ovu temu je i koliko se ojade drzavne sume samo na ovom ogranku. Privatnici pokupe kajmak a Boranji ostaje surutka...

Pa to su im oni i namestili tj rade u dogovoru.Odnosno od procenta.....Boranja je nekad imala svoje sekace svoju mehanizaciju i propala,kako?

Nazad
Vrh