Nikad ovako !

Pre par godina u susednom selu sa dve pune dubrave bala slame čovek se mimoilazio sa svatovima i posle nekoliko min. slama buknula...
pretpostavlja se da je neko iz auta izbacio opušak koji je završio u slami

A kako ste smeli ovako na put? Sta bi sa onom forom: ,,Nas u Jevropskoj Uniji kaznjavaju saobracajci za sve zivo, moras da postujes pravila igre i budes ispravan k'o spejs satl da bi izisao na put.'' :D
Pa da su ga uhvatili kaznili bi ga i za ovo a što se tiče ispravnosti vidiš da momak ima sve utegnito a ovo je prošo na muletinu

Pa gledo sam traktor izgleda pristojno sa svom ispravnom instalacijom a eto onda me kolega ispravio da nemaš instalaciju na prikolici

- - - - - - - - - -

Nije ništa ni utegnuto a ni utegnito. Prikolica nema ni el. instalaciju a ni tablice. Daleko ste vi od EU kao i mi.
Kolega ovako ili onako mi jesmo u eu (nije da mi je baš drago zbog toga) a što se neregistrovani i bez instalacije tiče kod mene je takvih jako malo totalno zanemariv broj.

Nije ništa ni utegnuto a ni utegnito. Prikolica nema ni el. instalaciju a ni tablice. Daleko ste vi od EU kao i mi.
Oni su jos i dobri,doduse lepo glume zapad,ide im od ruke gluma.A tek Rumuni jesu li oni za EU,:haha:majko mila skoro sam opet bio tamo,jao majko mila koja gologuzija i neradnici.

Ma ne kad se udje u EU to je sve kristalno cisto,sve po PS.:osmeh:

- - - - - - - - - -

MARKO KUBA svaka cast za resenje,odlicno ste se snasli,nista nefali ovako a i nikog nisi ugrozio a zavrsio si posao:ppozdrav:

Pazi da te neko od komsija ne prijavi jer nije ti registrovana prikolica,nemas instalaciju,nemas trokut na traktoru,nemas desna vrata,nemas desni retrovizor,nemas zadnje staklo,pitanje je i kakve su ti sare na gumama.....Moj savet,samo GASSSSS i ne osvrci se na gluposti:ppozdrav:

MARKO KUBA svaka cast za resenje,odlicno ste se snasli,nista nefali ovako a i nikog nisi ugrozio a zavrsio si posao:ppozdrav:

Pazi da te neko od komsija ne prijavi jer nije ti registrovana prikolica,nemas instalaciju,nemas trokut na traktoru,nemas desna vrata,nemas desni retrovizor,nemas zadnje staklo,pitanje je i kakve su ti sare na gumama.....Moj savet,samo GASSSSS i ne osvrci se na gluposti:ppozdrav:

Taj traktor i te prikolice nisu moji, to je kumovo.
Kod nas za sad ne prave toliki problem sa prikolicama, ali vjerojatno smo ubrzo i mi s tim naje*ali.
Moje prikolice sve imaju i instalaciju i trokutove, na to baš pazimo.

bhhraf.jpg

Nazad
Vrh