Sta vredi i kad radi instalacija ,dao migavac, skrecem , on me obilazi, bas ga briga.
Ovo je tačno, ja ne znam u čemu je fora, čak na traktoru i prikolicama žmigavac ubija koliko sija ali već nekoliko puta sam imao situaciju da nisam pogledao nazad i samo krenuo u skretanje - kraj... Jednom je bio šleper u pitanju... I sve to u naseljenom mestu...
Ali, kao vozač auta sam imao bliske susrete sa ne osvetljenim traktorima, kombajnima i sve je to ok u mestu, 50 na sat, vidiš ga, ideš iza njega ali - ti kreneš da ga obiđeš (jer te mašine idu 20-30 na sat) i taj krene levo bez žmigavca!
Onda preticanje van mesta gde je 80km/h i pomenuta scena sa neosvetljenim traktorom koji ide u susret bez i jednog svetla! A ima i situacija gde zbog vozila koje dolazi u susret ne vidiš traktor u svojoj traci koji nema ni je*eno mačije oko!
Gledajte, ljudi, imam dva traktora, jedan je '58. a drugi '72. god i dve prikolice jedna je '50. a druga slično godište, prerađeni špediter.
Nisam veliki gazda, zemljoposednik, nemam puno para...
Kompletna instalacija za prikolicu izađe ni 2000 dinara i posle samo menjaš sijalice.
Kompletna instalacija za Ferguson izađe oko 50€ i posle samo održavanje i pažnja!
To se jednom uradi i više ne mora osim ako ste neko ko ne koči kočnicama nego zidom od šupe.
Trokut je 500 din, rotacija 600...
A dnevno se popuši od 200-400 dinara, mesečno se daje na internet i mobilni i po 50-60€... Je l toliki problem ne zbog zakona nego zbog sebe da nekoga ne nosiš na duši?!
A one koji ne gledaju u žmigavce i koji voze 100 po mestu - Ko ih je*be, takvi žive i prođu, strada normalan svet!
Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока