Nikad ovako !

Reci mi da li si ti ozbiljan ili se zaje*avaš?

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

A oni kazu vidi seljaka nema ni svetla i u krug. Prvi se trudim da ne budem primer bez svetla ili 100 na sat kroz selo,a ostali kako hoce.
Ostali svi voze i preko 100.Koliko njih vozi 50km/h koliko je ogranicenje,odgovor 5%.

Pre mesec dana sednem sa rodjakom u njegov Ford mondeo iz 2000 i neke i odemo od moje kuce do prodavnice,on decko iz grada,bilo je vece mrak,cim smo izasli na asfalt gas 120,i eto ga traktor moj komsija sa fergusonom ima svetla i napred i nazad ali mu moj rodjak jeb..mamu seljacku,kaze:Gde ce sad ova seljacina traktorom nocu,kako me nerviraju treba da se slupam zbog njih!!!Eto razmisljanje baja za volanom lepih auta.

Za mene je to lepo ato jer vozim auto staro 20 godina a takva su u selu 60-70%.Siromasan je ovo kraj druze moj,jugica i zastava koliko ti dusa hoce.

- - - - - - - - - -

Pozz,laku noc svima:spavam:

Ide i Yugo 120 a ima i ABS (AkoBogdaStane) Nije sve u brzini, ima slučajeva kad pretičeš nešto a u susret ide traktor prljav, ne osvetljen... E to ko preživi taj i tri rotacije stavlja na svoj traktor

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

Niko nas u saobracaju ne j..e ni ni..ja imam sve ispravno i opet dzaba ti..sta ce meni levi zmigavac kad su oni svi resili mene da obidju pa da si pita..odustao sam od isterivanja pravde..tako da svetla rotacije i ta cuda imam samo zbog milicije da me ne zaistavljaju a za ostale je sasvim sve jedno..

Ipak ljudi bar rotacija i trokuti pa se onaj ko poštuje ograničenja neće spucati a onima što se k...e neka je Bog u pomoći.Ko vozi normalno mora videti trokut.

A ako ti ide u susret neko? Sa prikolicom moras malo napraviti zaokret, nije nijedan ulaz bas toliki da iz suprotne strane skrenes, skoro svugde je odvodni kanal.

Tako je i mene majmun sa BG tablama obišao u raskrsnici.Stao,dao levi žmigavac i krenuo u skretanje.Odjednom sirena.Tip ladno obilazi u raskrnici i još pokazuje rukom.Dohvatio sam čekić i dok sam otvorio vrata zbrisao je.Ladno bi mu razbio šoferku i glavu samo da je stao.

Udarac odpozadi je njegova krivica, e sad ti dokazi da je bilo tako u ovoj zemlji i u ovom pravosudju.Jedno sudjenja par godina.

Eto svako od vas ima primer da to sto imate svu opremu i instalaciju na traktoru u zemlji srbiji nista ne znaci.Treba da smo mi obelezeni koji se krecemo jako sporo da bi gospodi za autima obezbedili sigurno putovanje,a ko ce meni sa traktorom da obezbedi siguran rad,ti se mirko snalazi kako ces da stignes do njive jer putevi su takvi da se prevrnes samo tako a drzava nece corav dinar da ulozi u seoski njivski put pa se samo prica o bezbednosti auta a traktori neka vam je gospod bog na pomoci.Moramo biti obelezeni kao da idemo sa boingom po putu i opet svaki drugi ce da nam jeb..mamu seljacku.Ko od vozaca auta stavlja trokut kad se pokvari,menja tocak i slicno,garantujem NIKO. a traktor da ga nosi stalno+rotacija.

Ko vozi 50 kroz naseljeno mesto garantovano staje na metar ako naleti na neosvetljen traktor.Probao vise puta,nema sanse da ne stane auto na tako malu brzinu pa i da mu koci samo jedan tocak.

Licno mislim da treba traktor da ima svetlo napred i nazad i ne dalje od toga.Krece se brzinom skoro kao i biciklista a on nema ni duga ni kratka ni migavce,stopsvetla a veci je problem u saobracaju,mnogo veci....

A u cemu je fora da moram imati ispravnu instalaciju,da bi mogle baje i bagra da prolete sa 100 na sat i da se slucajno ne slupaju mucenici a mene ko jeb...sto jasem traktor ceo dan za dzabe i uhvati me noc.Svetla imam napred,neka kao kratka i imam zadnje radno svetlo i pozicije i ne dalje od toga,prikolice nista,prikljucci nista....i tako ce ostati a za ove sto mi prolecu sa 100 na sat pored kuce kroz naseljeno mesto me zabole hoce li preziveti.:ppozdrav:

Kakva logika ::sramota:: Uh što bih voleo da naletim na tebe u saobraćaju i na ausph bi stavio katadiopter.

Ma opusteno,znam ja takve,bar sam obisao celu srbiju i duz i preko,ovde pricaju o nekoj ispravnosti pogotovo u vojvodini a ovamo voze traktor bez kocnica,pa 80% traktora marke IMT 560 I 577 starog tipa nema uopste kocnica na traktoru ni trunke ali bitno da je nakacena rotacija i trouglovi,pravouglovi i ostala geometrijska tela,jel za instalaciju i te sitnice imaju 1000-2000 dinara ali za kocnice nemaju.I nakraju stace kocnice kad je sve ravno.

Kod nas su stizale te rakovice iz vojvodine,i centra srbije za egipat,vecunu sam video to je tehnicki neispravno 100%.

U titovo vreme a i kasnije do dolaska ovih NATO ljubimaca traktori nisu morali da imaju rotacije i trokute,bilo je dovoljno da ima prednja i zadnja svetla i sve je mnogo bolje funkcionisalo,odjednom je traktor NLO na putu.Sta se to promenilo???

- - - - - - - - - -

Kolega Lacin ti sa ispravnim instalacijama skidaš sa sebe odgovornost a to da ne treba trokut svjetla i rotacija takvu glupost skoro nisam čuo!!!!!

Kolega ne zivimo u istoj drzavi,ti mislis da bi moga da dokazem na srpskom sudu da nisam kriv:haha:,mi zivimo istocnim nacinom zivota,mentalitet,a vi u HR zivite,glumite nemacki nacin zivota.Velika razlika:ppozdrav:

Nazad
Vrh