Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ostali svi voze i preko 100.Koliko njih vozi 50km/h koliko je ogranicenje,odgovor 5%.A oni kazu vidi seljaka nema ni svetla i u krug. Prvi se trudim da ne budem primer bez svetla ili 100 na sat kroz selo,a ostali kako hoce.
Ako nemas nikog ispred zauzmes sredinu puta i skrenes bez brige...Sta vredi i kad radi instalacija ,dao migavac, skrecem , on me obilazi, bas ga briga.
A u cemu je fora da moram imati ispravnu instalaciju,da bi mogle baje i bagra da prolete sa 100 na sat i da se slucajno ne slupaju mucenici a mene ko jeb...sto jasem traktor ceo dan za dzabe i uhvati me noc.Svetla imam napred,neka kao kratka i imam zadnje radno svetlo i pozicije i ne dalje od toga,prikolice nista,prikljucci nista....i tako ce ostati a za ove sto mi prolecu sa 100 na sat pored kuce kroz naseljeno mesto me zabole hoce li preziveti.
Kolega Lacin ti sa ispravnim instalacijama skidaš sa sebe odgovornost a to da ne treba trokut svjetla i rotacija takvu glupost skoro nisam čuo!!!!!