Nikad ovako !

Najaci je onaj so se bacio pod kamion.J... o bi mu ja ma...r da je ostao ziv ja bi ga ubio.Nije mogao da se obesi kao covek,da gurne prst u steker,da se udavi nego je morao da visi nekom na savesti ceo zivot!!!

@toma spusten je a kamen viri 7-8 cm, jos mu je desni tocak isao po razoru kako put krivuda.

Najaci je onaj so se bacio pod kamion.J... o bi mu ja ma...r da je ostao ziv ja bi ga ubio.Nije mogao da se obesi kao covek,da gurne prst u steker,da se udavi nego je morao da visi nekom na savesti ceo zivot!!!
To rade mnogi čajnezi jer onda vozac mora dozivotno da ih izdrzava ali se ovaj zajebo u proceni...kod.njih je nepisano pravilo da ako se desi tako nesto vozac se vrati pa ga overi jer mu je jeftinije da plati kaznu i malo cami u zatvoru nego da ga izdrzava.... Čajnezi su cudo...

Otac od jednog drugara je pre par godina imao sličnu sitaciju sa tim "skakačima".
Spazio na 20m nekog dedu kako se sprema da skoči na put i namerno uspori i par metara pre dede on zakoči a deda već zatvorio oči i skočio.
Izašao iz kamiona i umlatio ga kao kera.

Malo današnje zanimacije, moj kukuruz je u pitanju:

30htoo2.jpg

14obzi9.jpg

Nije to nista... Imao sam covjeka u selu koji je kroz selo vozio traktor s ugasenim svjetlima po noci jer svijetli ulicna rasvjeta. Kad izadje iz sela tek onda pali svijetla?!? Jos je smijesnije ulazi u selo i gasi svijetla... EEEEEEEEEEEEEJ?!? Cudim se samo kako nitko nije na njega naletio.

Druga stvar je neimastina pa kako se postepeno trga instalacija nema se novaca za popravak i majstora pa se tera svakako al takvi opcenito izbjegavaju rad nocu i svjesni su kakve traktore voze pa im jos i nekako mozemo oprostiti...

Ovo je do štrnjike. Danas smo gasili, slučajno sam bio na toj njivi, spasli smo stvar. Da je bilo trave otišlo bi u majčinu.

Instalacija je odlicna ko je ima,nazalost vecina je nema,ali trokut i rotaciju ko nema tu bih iskljucivao direktno iz saobracaja jer kostaju kao vreca soje.

A u cemu je fora da moram imati ispravnu instalaciju,da bi mogle baje i bagra da prolete sa 100 na sat i da se slucajno ne slupaju mucenici a mene ko jeb...sto jasem traktor ceo dan za dzabe i uhvati me noc.Svetla imam napred,neka kao kratka i imam zadnje radno svetlo i pozicije i ne dalje od toga,prikolice nista,prikljucci nista....i tako ce ostati a za ove sto mi prolecu sa 100 na sat pored kuce kroz naseljeno mesto me zabole hoce li preziveti.:ppozdrav:

Nazad
Vrh