Nikad ovako !

Osto sam bez svajsaparata....Sinoc malo poceo oko prikolice sa radom,a ono nakon 5 do 6 elektroda,iz aparata se zapusi.Ostavim ga da se ohladi,i poslije svake dvije sam morao hladit.....Veceras ista stvar....Toliko me iznerviro da sam ga opalio macolom,koja mi je bila pri ruci.
Javio sam kolegi koji radi u firmi kao zavarivac da mi potrazi nesto zgodno......Da da idem na inventer ili standardni....sta vi mislite

Nađoh ovo na FB
bc9f0de5ac5aceddb9bb6f1361280af2.jpg

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

To majstor hteo da se okrene pa druga zakačila prvu ?

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Na slikama se ne primećuje ta nizbrdica. Greota u svakom slučaju.

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Kad smo kod prevrtanja prikolice :
803368-493210614050225-1498701899-n.jpg

Bila je puna stajnjaka, i kada sam silazio po obali naletela je slucajno na panj koji nisam video , i na jednom tocku sam je vozio 3-4 metra , mislio sam da ce se vratiti ali evo kako je zavrsilo .Srecom , lako je vratiti :haha:

Da strasno..nismo ni svesni koliko se to moze dogoditi svima nama..samo jedan trenutak nepaznje..taj covek je kolega mom bratu,zajedno suradili u interventnoj brigadi u bgd..

Bas sam sa majstorom Levakom bio na isprobavanju jedne prese sto je radio kod mog prijatelja kad mu je supruga to javila ,u momentu sam sav pretrnuo.

Ufffff, suze mi krenule. Pazite se ljudi. Danas bio na njivi sa caletom i morao da odem, kad sam krenuo kazem mu nemoj da se zajebavas sa beracem, da pregledas, cistis dok radi traktor i kad je kardan ukljucen.

Nazad
Vrh