A kako elektronika moze da zameni rezervnu gumu?Moj stric doterao audi 4 iz Nemačke ,2013 godište,nema ni merač ni rezervnu gumu,ni ručnu kočnicu,sve elektronika bato,čak se i kuka za prikolicu mora programirati kad se ugrađuje,i košta 2500 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako elektronika moze da zameni rezervnu gumu?Moj stric doterao audi 4 iz Nemačke ,2013 godište,nema ni merač ni rezervnu gumu,ni ručnu kočnicu,sve elektronika bato,čak se i kuka za prikolicu mora programirati kad se ugrađuje,i košta 2500 eura.
A kako elektronika moze da zameni rezervnu gumu?
jel si probao ovako da nadujes gumu kako sam rekao?Imao ja u Insigniji set za reparaciju,dok u sred nedođije nisam pocepao bok gume,pa sam kleo i Opel i set za reparaciju,od tad ćopavac u gepek i mirna glava
Najcesce je uzrok turaze ulje koje procuri u usis kroz turbinu ili ako je motor bas bas los kroz odusak, mada moze da se desi i da pumpa zablokira na max gorivu.
Ugasiti motor u turazi je vrlo jednostavno, samo se zablokira dovod vazduha. E sad problem je stici do dovoda vazduha...