Za kukuruz od 25-30t/ha (pre 25t). Mislim da su moji prodavali 1000rsd-a prikolicu od 10t, pre neku god. Utovar i vuca je kupceva.Koliko je potrebno okvirno stajnjaka po kj, tona? Kad smo vec kod toga i kolika je cena....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za kukuruz od 25-30t/ha (pre 25t). Mislim da su moji prodavali 1000rsd-a prikolicu od 10t, pre neku god. Utovar i vuca je kupceva.Koliko je potrebno okvirno stajnjaka po kj, tona? Kad smo vec kod toga i kolika je cena....
Kako si to izracunao 2000 po kj???Znaci oko 2000din izadje po kj stajnjak....ako je tako to je onda, na spram cene Uree i mesanog bas povoljno...jedino mozda utovar i rasipanje...pa neka je sve i 5000din po kj...opet je isplativije od vestaka...
U tom mestu o kom pricam ima dosta stocara, tako da je stajnjak suficitarna roba. Verovatno bi ga neki dali i za dzabe samo da mu se izvuce iz dvorista (narocito u prolece). Idem predvece da radim silazu kod njih, pa cu bas pitati za cenu koja je sada.Hiljadu dinara je tona kod nas.Sopstveni utovar i razbacivanje.
To vi dajete dzaba,40 e zmajev rasturac sam tovari i vuce."Za kukuruz od 25-30t/ha (pre 25t). Mislim da su moji prodavali 1000rsd-a prikolicu od 10t, pre neku god. Utovar i vuca je kupceva."
Po he izadje 3000din a po kj 1700din...ako idemo na 30t...
Treba desetak takvih prikolica po jutru pa da kazes da je dobro nadjubreno i da si miran 5 godina. Nije to bas jeftino. Skuplje izadjeKod nas je cena stajnjaka za prikolicu od 6 tona sledeća: kod gazde od 40 do 50 eura i 20 eura da ti drugi izvuče i rasturi po njivi, tako da to jedna prikolica izađe od 60 do 70eura.