Nikad ovako !

Nikad mi to neće biti jasno, rotacija je 600 dinara, zadnje lampe oko 150-200 din, reflektor isto oko 600-700... Da se uradi kompletna instalacija na jednom traktoru, prikolici, kombajn ne trebaju neke basnoslovne pare, tj treba, jer naš čovek sve polomi i sj*** i onda radi sve novo pa ga košta malo više... Nekultura i neodgovornost i uvek traže izgovor, eto, to je takvo da mora da se polomi/pokida pa se ne isplati stalno menjati (?!!)

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

Ovaj klasov kombajn je na sebi imao bar 6 svetala napred,i nalazi se u svojoj desnoj strani puta,koliko vidim pasat je podleteo pod njega...
To sam i ja mislio. Pa ko ima takav kombajn je ozbiljan poljoprivrednik i sigurno bi imao farove na tom kombajnu, ali ovo ipak nije Passat. Vise mi lici na neki Ford, tako da mozda i nije slika sa te nesrece.
A za ove sakombajnom i presom, pa neka kupe onu fluoro traku kao sto sad moraju kamioni da se obelezavaju. Imaju kineske 25m 1500 dinara, naravno nemaju homologaciju (koje je potrebna samo za teretna vozila), ali opet sasvim solidno reflektuju svetlost. Bolje nego trokut sigurno jer se moze postaviti celom duzinom (sirinom) vozila.

Ili su pogresili kod marke automobila,ili je slika samo informativnog karaktera ,jer ja nevidim nikakvog Passata,taj auto je Ford Mondeo.
Edit|: Eto,toma je rekao vec.

Da ima neodgovornih ljudi ima ali bar na ovoj slici koliko vidim iza forda je krivina ulevo i on je izgleda isklizao pod kombajn. nemogu se poljoprivrednici uvek kriviti za sve ali da ima neodgovornih to ima. Nama je na zmaju zakazala instalacija od prasine na prekidacima ali ima rotacija i plus sam isao ispred sa traktorom i prikolicom pod svetlima jer se zadesila parcela koja je malo podaleko. Ali vozila kako voze ti nemozes ni usporiti nekad jer su ko pomahnitali za volanom.

Rekoh bi da ovo nije slika sa te nesreće. Vreme nesreće je 00:40 baš se pitam gde se i ovaj sa kombajnom zaputio u to vreme.

Uslikao danas u prolazu na putu NS - ZR
Skuplja sečka od šibica i komšijinih kukuruza
pzaqXmZ.jpg

2fy4oh8.jpg

A u redu nema ništa... To onda ispada da je prskao samo po redovima a da je špartanje preskočio...? :sta:

To je odred antiteroristicke odbrane a ne komunalna policija,ovo je zalosno ,ne znam zasto su je terali sa lubenicama odatle,ali to nas ceka dok udjemo u eu trebace 2 milion papira i potvrda da se tako nesto prodaje,inace buvljaka nece vise biti u onom obliku kakav je sad,sve u svemu strucni momci i drago mi sto su obuceni samo mi cudno zasto ih je 10-toro na jednu zenu,ali vidim Srpske borce za odbranu otadzbine,pa kad im nadenu pancire i automate sa sve slemovima ,ako me razumete,samo se bijim da ce ponovo meni da salje poziv,ali evo im ga od mene jedan
viewer.php
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh