jovica24
Član
Dobro ovo za testerol jeste pogresno, ali ostalo ne vidim razloga sto ne bi radio. Bolje ds bude premazano, nego da lezi na kisi i da ga rdja jede malo pomalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan savet kad se vec pominje prosipanje ulja po podu.Kada prospete ulje po betonu,najbolje ce ga pokupiti suva trica (piljevina). Čak ni fleka nece ostati..... Kanta pušta, dok sam našao druge iscurilo pola po podu. Prosuo sam bar 5 litara preradjenog ulja pa onda stavljaj pesak, i danas se crni na tom mestu dvorište, trava ne raste....
Jedan savet kad se vec pominje prosipanje ulja po podu.Kada prospete ulje po betonu,najbolje ce ga pokupiti suva trica (piljevina). Čak ni fleka nece ostati.
Tu piljevinu mozete skupiti posle sečenja drva,ali obavezno mora biti suva.
Prerađeno ulje je izrazito kancerogeno.
Onda 90% mehanicara ne bi bilo danas s nama. Da izvines to su ciste gluposti. Jedino se tesko skida, ali postoji pasta za ruke..Prerađeno ulje je izrazito kancerogeno.
Za preradjeno ne znam, ali ulje iz kompresora zamrzivaca i rashladnih uredjaja jeste.Prerađeno ulje je izrazito kancerogeno.
Prerađeno ulje je izrazito kancerogeno.
Onda 90% mehanicara ne bi bilo danas s nama. Da izvines to su ciste gluposti. Jedino se tesko skida, ali postoji pasta za ruke..
I sad ce gomila ljudi sa ovog foruma da procita tvoj post i da pomisli jeste, mudro zbori ovaj covek svi znamo nekog mehanicara koji to radi ali jedino sto je glupost ovde moj prijatelju je to sto si sebi dozvolio da tako pausalno dajes savet o necemu tako bitnom kao sto je ljudsko zdravlje a da iskreno pojma nemas o cemu pricas (vidim iz tvog posta posto sam medicinsko/hemiske struke). Preradjeno ulje je izuzetno kancerogeno, pogotovo je opasno spaljivanje u improvizovanim peckama jer ono sagoreva na nizim temperaturama pa takvom oksidacijom nastaju produkti koji su vrlo kancerogeni a uz to izuzetno mobilni (gasoviti su). Preradjeno ulje moze da se reciklira i da se iz njega proizvode druga ulja i maziva sto se i radi u rafineriji nafte Beograd ali samo pravna lica mogu da predaju vece kolicine, bar je tako bilo zadnjii put kad sam se ja raspitivao. Doci ce dan kada ce oni koji prodaju novo ulje imati obavezu da sakupljaju i skladiste staro a ja se nadam da ces bez obzira na dozu cinizma, ovo shvatiti kao dibronameran savet i zbog zdravlja tebe i tvoje okoline (jer onaj koji spaljuje to ulje blizu tvoje kuce steti i tvom zdravlju)