Za cirkulare ima jedna strasna stvar ne znam da li ste videli/culi. Saw stop se zove, pogledajte na youtube-u. oseti vas elektricitet i zakoci testeru u milisekundi, samo ti kozu skine malo sa prsta.
E sad druze sto si sj prst, kako ti je palo na pamet da se igras zivotom pa i rucni cirkular pa je jako opasna masina a gde jos da stavljas na brusilicu. Jos ovolike zube pa ovo nije ni za stoni cirkular za zajebanciju. Dobro si ti i prosao, kick back je jako opasan ( ne znam na sprskom kako se kaze, taj trzaj, kad zaglavi pa vrati nazad). Plus slaba kontrola, plus nema onog zastotnika koji se vraca ako trzne.
Skoro sam cuo pricu od stolara, kaze on zabode ekser tamo gde drzis prstom tu zastitu i tako radi brze. I radio ceo dan,sekao nesto gore i spusti cirkular pored kuka. Prodje mu pored kuka u nazad a brat mu prolazio i posece mu podlakticu sve...
Nisu oni dzabe sve to izmislili da bi se mi pravili pametni, cuvajte se. Da si bio sam i da iseces butinu nebi ti stigao do ovog foruma da pises.
Joas kad vidim oni na brusilicu valjda rusi kad stave lanac od testere motorne ijao..