Nikad ovako !

Nije legenda jer dok sam drzao prodavnicu i pekar koji mi je donosio hleb kasnio nekiih sat ipo vremena sa isporukom i kad je dosao on je pricao zasto je kasnio . Ni u kucu ni u prodavnicu nisu pustali nikoga dok policija ne uradi uvidaj , jer kod koga je izvrsena provala i on je drzao prodavnicu , i pekar je cekao da neide dvaput sa hlebom.

[video]https://www.facebook.com/oSocorrista/videos/795593920574559/[/video] ne mogu da verujem da su ostali zivi......

- - - - - - - - - -

Ovo se dogodilo u Portugaliji, koliko pise 9 marta, nazalost, vozac nije preziveo a udarili su u stub reklamnog panoa, devojka prosla sa laksim povredama

U svakom slucaju plitak je um koji donosi bilo kakav zakljucak na osnovu ovako kratkog snimka. Da li su zaista krivi, ili se policajac samo izivljava (kao sto je cest slucaj) to ne znamo.

Slazem se sa Paorom. Mozda je ovo neki zatvor u pitanju. Ovim ljudima je ocigledno uteran veliki strah u kosti kada ni jednog trenutka ne smeju da se pobune niti cak da zamole da ih vise ne maltretira.

Sve vas razumijem, ali rijetko ko bude bespravno okrivljen i kaznjen. Uostalom kad pogledas ameriku i ruse ovo je mila majka. *ebes po koji samar, ameri oruzje potezu i pucaju bez razmisljanja.

Al je smijesno sto jest jest! :haha:

Ako cemo posteno, da su tebe pokrali smijo bi se i platio kistru piva onoj grdosiji. Ne kazem da sam ja ostecen pa mi drago i smijesno, ali ipak shvati da su to kriminalci, a ne posteni i vrijedni ljudi koji su svojim rukama zaradili koru hljeba ma kakva god ona bila. Al zasto biti relalan kad mozemo pametovat.

Zato je kod nas tuga,lopov prizna "sitnu" kradju i podignute glave seta selom,ako mu uradis nesto slicno platis mu odstetu da pola godine zivi od odstete.
Ne znam sto sud ne prihvati pretrpljen strah,dusevnu bol i ostalo kad domacin vidi da mu je nesto ukradeno ?

Ovo nije u turskoj , vise lici po jeziku na Irak ili njihove kurde , tako da nije cudno kako se ovaj ponasa a pitanje je da li su uopste i kriminalci u pitanju.

Ovo nije u turskoj , vise lici po jeziku na Irak ili njihove kurde , tako da nije cudno kako se ovaj ponasa a pitanje je da li su uopste i kriminalci u pitanju.
Koji si ti lik! Pa nismo mi CSI Miami ili Jane iz Mentalista da istrazujemo dal su pokrali, dal su ubili ili su zarobljenici. U opisu videa pise da su lopovi. I mi komentarisemo taj scenarijo.

Nazad
Vrh