Nikad ovako !

Moze, moj komsija imao 7 kao clan @577, prodao i uzeo landina ~ iste snage , dv, plav :osmeh:....

Njima su svima meni se čini problem gume nemoć novčanika nemaju para za prave gume.
Odkad imam mitas radijalke nismo nigdje ostali.
A sad trenutno mi niš bolje ne treba možda jedan 560 kupim u dogledno vrijeme

- - - - - - - - - -

Pošto sam u jednoj temi pisao da su mi pre 2 godine digli 5 akumulatora evo da dodam da se ta cifra danas popela na 7.Sinoc sa kamiona skinuli 2 akumulatora...Vise ni sam ne znam sta da radim.Ostavicu preostale pred kapijom i spavati u traktoru kad naleti ima da mi plati za sve i jedan.Cale ne može da veruje.Taman nešto kreneš da praviš i da kucis on te izjebe.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

E moj prijatelju najbolje da tu njemu spojiš 220 v pa kad uhvati za lim da mu bude veselo pa neka onda skida

Selo moje,puno migranata... Ovo stanje nije normalno.
2hxyul2.jpg

281d3id.jpg

To su se nekad zvale izbeglice, a mi smo u skoli ucili da su migranti nesto drugo.
Uglavnom treba ljude primiti, pocastiti i naseliti prazne kuce, bar tako kaze podpredsednica vlade i premier iste.

Nista se realno ne pise u novinama,a ni ja ne bih javno o tome.
Ali sve u svemu nista bolje nego 90-ih nasilje medjusobno,nasilje kad odu u grad,vuku linije po diskotekama,a sa druge strane domaci lesinari vuku materijalno. Video je Rasa02 deo toga kad je bio kod mene u selu.

Nazad
Vrh