Nikad ovako !

10402886_137009693354644_7009796915614337990_n.jpg
Srbi preuzeli Vojvodinu i sabili ostale?
Ili ti je ovo mozda samo smesno a nije po nekoj drugoj osnovi? :ppozdrav:

To je najveći genocid u istoriji čovečanstva i ne vidim kome to može da bude smešno. No da se vratimo na temu:

Izgleda da ta Amerika i nije tako pravna država koliko ljudi govore: (čim neko uđe na posed možeš da ga upucaš)

- - - - - - - - - -

Iz Amerike da se vratimo na naše probleme. Ova sramota je na ulazu u Šabac, pred samim mostom, sa klenačke strane.

Klikom na slike otvaraju se u većoj rezoluciji. Tada se, desno od znaka može videti i ''kolega'' sa 539 koji komotno kipuje prikolicu. Više puta su čistili ovu deponiju ali ne vredi. Blizu je reka, vetar jako duva i raznosi kese na hektare njiva.
Put vodi na njive a i njegova stanje je za ovu temu.

Dosli smo i do televizije:
I jos fali,najveci broj ljudi nije zeleo pred kamere.

- - - - - - - - - -

rizla.jpg A Sremska tv je isto nesto malo objavila.

kod nas je to vec bilo pre par godina i trajalo jedno dve godine.I meni su iz kombajna na sred dvorista izvukli 250l.niko nije odgovaralo ali je stalo,pojacali du patrole u selu

Vala, stvarno je "car" :haha:
Inace pre par ned. mislim da je komsija kupio/menjao auto, sad - mislim - da ima dizelasa..., a kod mene (iz dvorista, iz supe) presekli gumeno crevo za dovod i ispustili gorivo iz kombajna, ne secam se koliko je bilo, 30-40 lit sigurno. Nisam ni primetio, vec otac.

Mozda je kod tebe isti slucaj kao kad su coveku lopovi opeljesili pusnicu on ne kaze nikome nastavi da lozi vatru i posle par dana dolazi komsija pita ga sto lozis vatru kad ti je prazna pusnica.

Nedaleko od mene u jednom selu covek zaklao dva svinjceta , dosao lopov i sve mu ukrao sa pusnice i iz zamrzivaca samo sto je pri poslu izgubio novcanik . Sutradan kad je svatio gde je izgubio novcanik vratio sve vlasniku samo sto mu je ovaj rekao da to nije njegovo meso i da njemu ne fali nista , jer u novcaniku bilo para da se kupi pet svina tako da mu nije vratio ni pare ni papire mada je lopov dosao sa policijom , lopov debelo platio meso .

Nedaleko od mene u jednom selu covek zaklao dva svinjceta , dosao lopov i sve mu ukrao sa pusnice i iz zamrzivaca samo sto je pri poslu izgubio novcanik . Sutradan kad je svatio gde je izgubio novcanik vratio sve vlasniku samo sto mu je ovaj rekao da to nije njegovo meso i da njemu ne fali nista , jer u novcaniku bilo para da se kupi pet svina tako da mu nije vratio ni pare ni papire mada je lopov dosao sa policijom , lopov debelo platio meso .
Nadrealna priča. Ide u kradju sa tolikim parama u džepu, o Bože. Ali neka, ima pravde.

Nazad
Vrh