Nikad ovako !

Nije ti taj stari 577 nesto za izvlacenja prikolice kad poredis sa drugim traktorima, vukli smo neki sljunak, moj torpedo, jedan fiat stari 75ks i takav 577, fiat i torpedo su isto izasli a 577 je dosta manje izasao, lagan je.

Pošto sam u jednoj temi pisao da su mi pre 2 godine digli 5 akumulatora evo da dodam da se ta cifra danas popela na 7.Sinoc sa kamiona skinuli 2 akumulatora...Vise ni sam ne znam sta da radim.Ostavicu preostale pred kapijom i spavati u traktoru kad naleti ima da mi plati za sve i jedan.Cale ne može da veruje.Taman nešto kreneš da praviš i da kucis on te izjebe.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

I ponovo ce taj da dodje. kupi nove i ostavi traktor, idi u kafanu i kazi da ides na svadbu negde 300km... auto stavi pred kucu 2-3 dana a taj dan ga oteraj kod nekog, pogasi svetla i niko da ne mrda i cekaj ga. Dalje znas. Ali moras dobro da ga istamburas.
Kod nas mi se ljudi javljaju iz kombajna im svu naftu povadili i akumul, ko nije gledao ima jos sigurno.

Pošto sam u jednoj temi pisao da su mi pre 2 godine digli 5 akumulatora evo da dodam da se ta cifra danas popela na 7.Sinoc sa kamiona skinuli 2 akumulatora...Vise ni sam ne znam sta da radim.Ostavicu preostale pred kapijom i spavati u traktoru kad naleti ima da mi plati za sve i jedan.Cale ne može da veruje.Taman nešto kreneš da praviš i da kucis on te izjebe.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Moj savet je da obidjes neka mesta ili otpade gde otkupljuju akumulatore. Ako ne nadju kupca za kratko vreme, daju ih na kilo jer ima pare uvek trebaju...

Nazad
Vrh