Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Разлика је 3 месеца.Zakljucak je ako imas dozvolu za pistolj i ubijes nekoga ko ti pljacka kucu, izvuces se sa daleko manjom kaznom, nego ako imas oruzje na crno.
Да бране власт и туку паоре кад се буне.policija jako tanko. Za cega oni primaju plate?
Kako je decko iz Zarkova nagrabusio usao mu narkoman kroz prozor u stan,zena i dete u sobi pored on covek uzme kuhinjski noz izbode ga u svom stanu ovaj pobegne umre 100mMeni to nije jasno, mada cujem da se desava ljudima. Zar sudiji nije ocigledno da je taj pokusao da te pokrade? Zasto bi ti inace pucao u vazduh? Sta ima on da trazi na tvom posedu?
Jeste vide i sudija i tužilac u kakvim nam je gov**ma pravosuđe.Da ne da bog da se nađeš tamo ima da ti kaže sudija ili tužilac "Dragi dečko sve ja razumem i vidim da nisi od "te sorte "ali ja ne mogu da donosim odluke (sudim) po pravdi već po slovu zakona". Ovo nažalost iz iskustva znam.Meni to nije jasno, mada cujem da se desava ljudima. Zar sudiji nije ocigledno da je taj pokusao da te pokrade? Zasto bi ti inace pucao u vazduh? Sta ima on da trazi na tvom posedu?
Off topic.... Licitirali su po starom zakonu ??I samo da kažem da ne dođe do zabune. Ne orem sad zato što sam jesenas odmarao. Orem zato što naši opštinari naprave licitaciju 26. januara
Hteo sam da postavim link za ovu vest ali mi nesto ne ide ,ima clanak na blic online.