E kolega North to sa kradjom drva se lako resava jednom su tako coveku krali drva i on fino zabusi cepanice i u svaku ubaci po jedan metak od M48 zalepi i zamaskira rupe da se ne vide i kaze ukucanima da niko sem njega ne sme u supu po drva i tako par dana dok drva sa zamkom nisu nestala i sutradan ujutro trecem komsiji se pecka razletela morao je u sred zime da kreci kucu i da kupuje novu pec.Posle toga nikada vise nisu drva nestajala,a kazu da ih je covek cak namerno ostavljao na dvoristu!
Najlakse je reci ko zna kakva ga je muka naterala!Znam vecinu koje je nerad naterao da idu da kradu neke i droga,kocka,alkohol ali takvih mi nimalo nije ZAO ko ih je..be nek crknu!Ja imam troje dece i samo molim Boga da mi da zdravlja sto duze da mogu ko i do sada da rintam i radim da bi njima stvorio,a nikada mi nije ni palo na pamet da ukradem nekome nesto!Pre par godina sam nasao tele u sred atara sa markicama na usima zovnem zadrugu jer oni su najblizi tu kojima bi moglo pobeci dodju njihovi rendzeri preuzmu tele meni se zahvale i odu.Kada se u gradu proculo da sam ga vratio svi me na ulici cimali i nazivali budalom u fazonu kao sto ga nisi odneo kuci imas stale ili da si ga zaklao pa to ti je ko puter reko neka hvala vazniji je meni obraz od tog vaseg putera koji bi mi ostao na obrazu i glavi!