Nikad ovako !

Sto se tice rada i efikasnosti extra su nasi zakoni i pravosudje,ali pod uslovom da si sin npr.Zeljka Mitrovica.

Jedino u nasoj bana drzavi policija kao udarnu vest objavi kako je krenula saobracajna kontrolavozila luxuzne klase...

Tu stvarno pise svako svasta...
Mislim da nam ni vera nije ista, ali nije ni bitno, ne radi se o tome...
A da ja nisam ugrozen... :haha: stvarno nisam bolji "smiley" nasao za ovo... i iz dvorista, i sa salasa...

Upuca ga ko zeca !!!!!!!

[video=youtube_share;VtOoWvPasFc]http://youtu.be/VtOoWvPasFc[/video]

Ta priča nateralo ga nešto da krade,da ubije su da izvinete za malu decu.Ni meni nije ništa palo sa neba.Sve što imam stekao sam krvavo i to bukvalno,dve decenije i kusur sam proveo u vosjci,bio na svakom ratištu za tuđe majke sreću,spavao pod vedrim nebom na -15.Porodicu nisam viđao mesecima,a da ne govorim o ostalom.I pisao sam već u ovoj temi hteli su da mi ukradu auto,pucao sam bez razmišljanja doduše samo da ih zaplašim.I opet bih tako.

Ušao sam silom prilika u bezbroj kuća tokom ludila 90-ih nikad nikome ni dugme nisam uzeo,a mogao sam danas da imam više nego ovi tajkuni.Niti bilo ko iz mog voda,a bilo ej vojnika kojih je kući čekala beda niko nije ni pomislio ništa da odnese.Za lopova se ili rodiš ili ne,nikad te život ne natera da kradeš pre ćeš pošteno da umreš od gladi engo da ukradeš.

Juče sam imao saobraćajku

23jha1.jpg

29ncz8i.jpg

30upxdy.jpg

Imao sam prvenstvo al džaba, čovek nije ni prikočio, udario me sa leve strane, auto mi ode na ivičnjak i prevrne se.Na sreću niko nije povređen samo malo limarija stradala i točak se iskrivio, al ništa strašno.

E kolega North to sa kradjom drva se lako resava jednom su tako coveku krali drva i on fino zabusi cepanice i u svaku ubaci po jedan metak od M48 zalepi i zamaskira rupe da se ne vide i kaze ukucanima da niko sem njega ne sme u supu po drva i tako par dana dok drva sa zamkom nisu nestala i sutradan ujutro trecem komsiji se pecka razletela morao je u sred zime da kreci kucu i da kupuje novu pec.Posle toga nikada vise nisu drva nestajala,a kazu da ih je covek cak namerno ostavljao na dvoristu!
Najlakse je reci ko zna kakva ga je muka naterala!Znam vecinu koje je nerad naterao da idu da kradu neke i droga,kocka,alkohol ali takvih mi nimalo nije ZAO ko ih je..be nek crknu!Ja imam troje dece i samo molim Boga da mi da zdravlja sto duze da mogu ko i do sada da rintam i radim da bi njima stvorio,a nikada mi nije ni palo na pamet da ukradem nekome nesto!Pre par godina sam nasao tele u sred atara sa markicama na usima zovnem zadrugu jer oni su najblizi tu kojima bi moglo pobeci dodju njihovi rendzeri preuzmu tele meni se zahvale i odu.Kada se u gradu proculo da sam ga vratio svi me na ulici cimali i nazivali budalom u fazonu kao sto ga nisi odneo kuci imas stale ili da si ga zaklao pa to ti je ko puter reko neka hvala vazniji je meni obraz od tog vaseg putera koji bi mi ostao na obrazu i glavi!
Bas danas pricao drug kako jedan sumnjao da mu se kradu cutke pa kupio petarde i ubacivao u cutku i na kraju pukla pecka ovom sto je krao.

Od petardi ne moze da pukne. Kod nas je pre neko vece ubijen covek.... Izboden nozem, poliven benzinom i zapaljen u svojoj kuci. Nista posebno imucan nije bio i ne razumem sta su ocekivali da nadju od vrednih stvari. Ovaj zakon o lopovima ne valja i ne vodi nicemu.

Bogami druze i moze od petarde ove godine sam kupio neke blesave petarde da ne poverujes koja je to detonacija,a nista veca od obicne zelene piratke radi ih mirnovec i sada kad pomislim ciji su proizvod definitivno su namenjene da nasa deca ostaju bez ruku i ociju!

imucan nije bio i ne razumem sta su ocekivali da nadju od vrednih stvari.
Значи мора да се организују семинари за лопове. Ако су већ спремни да ризикују нек бар иду тамо где има пара (тајкуни, политичари, нарко дилиери...) да знају зашта се труде.
У животу нисам видео више пара на камари (уживо) него док је постојао СДК. И тада ми није било јасно како се неко одлучи да пљачка банку кад за исти ризик има 10 пута мање пара.

- - - - - - - - - -

neke blesave petarde da ne poverujes koja je to detonacija,
Где има тих петарди да гурам глодарима у рупе?

Od petardi ne moze da pukne. Kod nas je pre neko vece ubijen covek.... Izboden nozem, poliven benzinom i zapaljen u svojoj kuci. Nista posebno imucan nije bio i ne razumem sta su ocekivali da nadju od vrednih stvari. Ovaj zakon o lopovima ne valja i ne vodi nicemu.
Ja se najvise plasim toga da ne pocnu opet masovno da upadaju u kuce kad su vlasnici tu kao devedesetih,oruzje u kuci nikad ne drzim sa metkom u cevi ali kako je krenulo.....

Ako smo dosli do toga da moras imati oruzje da bi sebe zastitio, onda ovaj sistem na valja. Sistem treba da obezbedi da se ljudi osecaju sigurno i da kad neko uradi zlocin, bude kaznjen. Ovaj sistem SUBVENCIONISE kriminal.

- - - - - - - - - -

Где има тих петарди да гурам глодарима у рупе?[/QUOTE]

Trebalo bi da ih ima u prodavnicama lovacke opreme tamo sam ih gledao,a ovde kod nas pred novu godinu mirnovec otvori na mesec dana radnju i prodaju inace petarde su slicne ovima sto je kolega Markokg postavio samo se zovu nesto veliki prasak ili tako nesto!

Koliko sam čuo još je bio živ,posle uboda, kad su ga zapalili,ja ne znam koja kazna bi bila primerena za takvo zlodelo,ja sam ovih dana na bezdanskom putu pošto uslužno orezujemo voće,narod je preplašen,jednostavno se ne osećaju sigurni,i samo ponavljaju pa mi ne držimo pare u kući.Kao da se pravdaju svakom ko im dođe u kuću,po meni to uopšte nije normalno.

To je monstruozni zlocin.
Mi smo danas bili u stanicu da se vidimo sa novim nacelnikom.. Skupilo se nas dvadesetak iz sela i iz okolnih i pred stanicu, izasao neki i kaze pita nacelnik kakav je ovo skup ja mu kazem nikakav tek cde da bude. Kazem mu nije skup nego smo mi svi osteceni i dosli smo da vidimo sta se desava.
Primio nas covek i postavili smo mu neka pitanja izmedju ostalog ja ga pred policajcem koji je uzimao izjavu od svedoka koja je sakrivena u fijoku pitam sta ce biti sa tim svedocenjem, ovaj je menjao boje kao semafor. Lopovi priznali ali nisu sve sad cemo da pokrenemo istragu izpocetka jer je neko iz policije zataskavao. LJudi po selu u panici, vec njih 3-4 resetke stavljaju na vrata i prozore, uzas. lopovi na slobodi i oni koji su zapalili salas a priznali su

90'te se vratile na velika vrata. Jos da stojmo u redu za hleb I leko, I to nam je to. Cigarette se vec motaju od domaceg duvana, sverc iz Madjarske cveta, kao I gorivo iz BiH. Ne vidim razlog zasto onda ne bih poceli da nas pjackaju, pale I ubijaju.

Ovo je gore nego 90-ih.90-ih narod još imao ušteđevine pa nije gubio glavu za 50€,danas nažalost upadne ti u kuću i ubije te za 50€ "ušteđevine",ako je to uopšte ušteđevina.

Za mene je moja porodica svetinja i jedino što imam,ako neko dirne u njih džabe mu svi sudovi,ljudska prava i ostale stvari.Od mog suda ne može da pobegne.I ne bih žalio robiju da se osvetim nekome ko mojoj porodici naudi.Nikakvo iživljavanje ili šta slično samo istom,pa da vide kako je,zub za zub.

To je zakon prirode da braniš svoje,jer niko tvoje ne voli više od tebe.Tako je čovečanstvo opstajalo vekovima.

Nazad
Vrh