Nikad ovako !

Ajaoj ovaj nije normalan sa ovom torbom jedva sam dosao sebi koliko sam se smejao najbolji je onaj lik na pokretnim stepenicama kako brzo vergla uz njih!:haha:

Video je 95% postonamesten.
Pogledaqjte novine danasnje, bar 5 njih je ubijeno po srbiji... Sve neka klanja, masakri, decko 17 god iz Vrsca preklan, sin ubio oca 17 uboda u ledja, dete se ubilo puskom 14 god... sta se desava ovo ?

Au bre sto ste zapeli za te 90-te po tome kako ih spominjete mi koji smo ih preziveli ko da smo u staklenom zvonu ili vasioni ziveli vazda je toga bilo samo sto su novine manje o tome pisale jer je bilo i vaznijih i pametnijh stvari od toga,a sada posto opada reiting onda daj pisi o hororima,terorima i ostali zvucni nazivi samo da bi ljudi procitali nekog trecerazrednog novinara!

- - - - - - - - - -

AAAA,nije ovo baš za šalu,svašta se dešava u svetu ili bolje rečeno u Evropi,ljudi se plaše.Šta da je neko imao pištolj pa da ga je momentalno ubio?
Ja se uvek zapitam,a sta bi radili kad bi naleteli na nekog baju sa utokom i ovaj isprasi ceo okvir u njega neznajuci za zajebanciju kao sto je davno nastradao onaj lik u Rusiji u postansko sanduce sto se bio sakrio pa izbacivao pisma napolje!?

Ja sam pred nekih 2 godine gledao baš onaj dokumentarac od onog amera Murra, ludi za oružjem. Ugl, Kanada ima više oružja nego ljudi ali je stopa ubojstva zanemariva, baš je uspoređivao neka dva susjedna grada na granici i prikazivao kako se kanađani mentalno razlikuju od amera, u americi sva vrata na kučama pozakljućana,, svi naoružani, samo te godine koje je snimao bilo neznam koliko ubojstava u kafičima se na televiziji vrte same strahote, a dok je snimao preko u kanadi, vrata na kučama otkljućana, ljudi se druže, u kafičima na televiziji se vrti samo sport i slično. Ma želim reć da su ameri mentalno nestabilan narod od uvijek.

Ovo je tv reklama, nikakvog ubistva nije bilo. Reklama za postu, kao ne volimo iznenadjenja.. Video je kruzio internetom kao da je u rusiji taj mafijas pucao ali bez krajnjeg teksta, poruke reklame. Inace reklama je iz Argentine.

Prije nego što nestanemo sa ove planete. Sve novce će da nam izvuku ovi preko bare, a i ovi žuti iza Azije tj postati ćemu svuvremni robovi modernog kapitalizma. Bolje reći već i jesmo pogotovo oni što rade u lošim privatnim firmama

Nazad
Vrh