putin
Član
Naci cu ti neku mladu raspustenicu pa je ljubi,samnom mozes jedno Zajecarsko popiti...Putine da si mi blize izljubio bi te za ovaj komentar![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naci cu ti neku mladu raspustenicu pa je ljubi,samnom mozes jedno Zajecarsko popiti...Putine da si mi blize izljubio bi te za ovaj komentar![]()
Ja se uvek zapitam,a sta bi radili kad bi naleteli na nekog baju sa utokom i ovaj isprasi ceo okvir u njega neznajuci za zajebanciju kao sto je davno nastradao onaj lik u Rusiji u postansko sanduce sto se bio sakrio pa izbacivao pisma napolje!?AAAA,nije ovo baš za šalu,svašta se dešava u svetu ili bolje rečeno u Evropi,ljudi se plaše.Šta da je neko imao pištolj pa da ga je momentalno ubio?
Ja se uvek zapitam,a sta bi radili kad bi naleteli na nekog baju sa utokom i ovaj isprasi ceo okvir u njega neznajuci za zajebanciju kao sto je davno nastradao onaj lik u Rusiji u postansko sanduce sto se bio sakrio pa izbacivao pisma napolje!?