putin
Član
Naci cu ti neku mladu raspustenicu pa je ljubi,samnom mozes jedno Zajecarsko popiti...Putine da si mi blize izljubio bi te za ovaj komentar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naci cu ti neku mladu raspustenicu pa je ljubi,samnom mozes jedno Zajecarsko popiti...Putine da si mi blize izljubio bi te za ovaj komentar
Ja se uvek zapitam,a sta bi radili kad bi naleteli na nekog baju sa utokom i ovaj isprasi ceo okvir u njega neznajuci za zajebanciju kao sto je davno nastradao onaj lik u Rusiji u postansko sanduce sto se bio sakrio pa izbacivao pisma napolje!?AAAA,nije ovo baš za šalu,svašta se dešava u svetu ili bolje rečeno u Evropi,ljudi se plaše.Šta da je neko imao pištolj pa da ga je momentalno ubio?
Ja se uvek zapitam,a sta bi radili kad bi naleteli na nekog baju sa utokom i ovaj isprasi ceo okvir u njega neznajuci za zajebanciju kao sto je davno nastradao onaj lik u Rusiji u postansko sanduce sto se bio sakrio pa izbacivao pisma napolje!?