Nikad ovako !

Poslednja izmena:
Ako sam dobro informisan Kanada ima vise oruzja po glavi stanovnika nego Amerika ali su mnogo normalniji narod nego amerikanci, nije oruzje lose losi su ljudi, to je do vaspitanja koje se nosi iz porodice. Coveka mozes da ubijes sa viljuskom ako hoces ne treba pistolj.
Delimicno si u pravu,al *viljuskom* nemozes kad ti dodje crna minuta da opalis rafal i ubijes 10oro kao sto mnogo manijaka to radi.

канађани имају највише дугих цеви на свету и највише регистованих ловаца. Тешко је у тој канади набавити рецимо полуаутоматску пушку за заштиту. Док је у америци оружарски лоби изузетно јак и они кроје капу тим истим американцима. Плус америка је пуна банди што црначких, што мексиканских. па отуда и толко насиље. Такође многи ветерани постану лаки на обарачу када се врну са свог дежурства о белом свету зарад њиховог начина живота...

Само да додам и ово, да су највећи нерадници у тој америци црнци, а за њима хиспаноси. Многи живе од социјалне помоћи иако би могли да нађу посао, млади ступају у банде. Имали смо нешто слично код нас 90тих, а нажалост времена се поново враћају само сад још гора...

Hehe, opet su ti crnci krivi za sve. I hispanosi, naravno. Udri po sirotinji. A kada grupa belaca oružjem drži saveznu zgradu onda to nije banda. To su ''kul'' momci.
Ovo za Kanadu nije tačno. Prostom pretragom ispada - USA. Zanimljivo je da se i mi spominjemo u top 5 zemalja sa najvećim brojem komada oružja po glavi stanovnika, po nekim statistikama.

Najnaoružani narod po glavi stanovnika su Švicarci msm na evropu.Kod njih svi punoljetni muški a i dosta žena nakon obuke u vojsci komplet zaduženje nose kući da imaju u slučaju nečega. Čudi me kako oni ne krkaju za Božić :osmeh:

Stvarno puno gledate filmove. Verujem da je vecina vas bila u USA a to prica iz iskustva.

Ja npr pratim 3-4 poljoprivrednika i jos par ovako momaka iz USA (New Jersey, Wisconsin, Utah, Indiana, Washington...) na youtube-u i SVAKI od njih ima PUNU kucu razno-raznog oruzja. Ni jedan se ne hvali da ga uvijek nosi sa sobom ali da imaju oruzja, IMAJU... "za samoobranu"

@prnjavor3

To je kulturan narod. :osmeh: Gledao sam neki dokumentarac o njima kako svi zaduže pušku i konzervu sa municijom (50 komada čini mi se).

Neki lik pokazuje ormar u kome drže puške. Njegova poluautomatska, očeva repetirka i sin donio automatsku. :osmeh: Sve stoji i nikom ne pada na pamet da arči državnu imovinu.

Još jedan slučaj su pomenuli nekog lika što se ubio. Dosadilo mu, vratio pušku pod izgovorom da nema gdje da je čuva, kupio pištolj i o svom trošku taj poslednji čin obavio.

Пошто видим да сте били у САД и да знате какво је тамо стање, ја овде завршавам сваку даљу причу, јер превише гледама америчке филмове где богаташи угњетавају јадне црнце и хиспаносе...

:ppozdrav:

Najnaoružani narod po glavi stanovnika su Švicarci msm na evropu.Kod njih svi punoljetni muški a i dosta žena nakon obuke u vojsci komplet zaduženje nose kući da imaju u slučaju nečega. Čudi me kako oni ne krkaju za Božić :osmeh:

Verovatno su svatili da je bozic porodicna proslava i slavi se rodendan isusa hrista , i zato nepucaju da nebi ubili novorodence:osmeh:

Čitam dalje na tom sajtu gde su munuli prasice o crkvenim kalendarima. Verujem da tu ni svesteno osoblje vise nije sigurno kad koji svetac pada kad pročitaju. Te ne valja ovaj, te onaj kalendar. Nije mi jasno da hriscani imaju iste praznike a da ih slave u različite dane.

Nazad
Vrh