Nikad ovako !

A ni ovaj se nije preterano potrudio da sačuva šoferku,samo da je brisače prebacio na veći interval sačuvao bi šoferku.

Да је тај којим случајем купио блиндирани ауто то му се не би десило:haha:ни у лудило..Овде је реч о залеђеном снегу, тј. леду који је отпао са кола на аутопуту. Добро су и прошли...

А ти би у том тренутко упалио брисаче. Кроз главу би ти ко зна шта прошло и не би знао ди ти је главба ди ти је **greška...Ал' пошто ми СРБИ све знамо и можемо МИ би о'ма упалили брисаче, чак би можда и неки маневар извршили како би избегли ову санту леда...Јесте како да не...

Sigurno ne bih išao direktno kao ovome i čekao da me udari,a prošao sam mnogo gorih situacija u životu da bi me ovo uplašilo da ne znam gde mi je glava gde **greška.

Čitam dalje na tom sajtu gde su munuli prasice o crkvenim kalendarima. Verujem da tu ni svesteno osoblje vise nije sigurno kad koji svetac pada kad pročitaju. Te ne valja ovaj, te onaj kalendar. Nije mi jasno da hriscani imaju iste praznike a da ih slave u različite dane.
Katolicki običaji su vec ionako prevladali,slavimo neke veštice,zaljubljene,deda mraze i ko zna sta jos.Da je nasa crkva popustila i prihvatila neki drugi kalendar pravoslavlje bi nestalo pod ekonomski jačim katoličkim običajima.

А ти би у том тренутко упалио брисаче. Кроз главу би ти ко зна шта прошло и не би знао ди ти је главба ди ти је **greška...Ал' пошто ми СРБИ све знамо и можемо МИ би о'ма упалили брисаче, чак би можда и неки маневар извршили како би избегли ову санту леда...Јесте како да не...
Pa imao je vremena za razne manevre, cak i da stane.

Katolicki običaji su vec ionako prevladali,slavimo neke veštice,zaljubljene,deda mraze i ko zna sta jos.Da je nasa crkva popustila i prihvatila neki drugi kalendar pravoslavlje bi nestalo pod ekonomski jačim katoličkim običajima.
Jos koju godinu i mi pravoslavci prelaze na katolicki kalendar zbog uskladjenosti praznika i slobodnih dana.

Nazad
Vrh