Isto kao ti i ja,ni goriva ni batina jedino sramota pusta se video po selu...al ko za to mari.Kako je prosao lopov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isto kao ti i ja,ni goriva ni batina jedino sramota pusta se video po selu...al ko za to mari.Kako je prosao lopov?
Gresis kolega kada bi se uveo takav zakon i kada bi 2-3 ostali bez prstiju ili cele sake malo ko bi se usudio vise da krade nego ovako znaju da ih zakon stiti pa je onda svima lakse da kradu nego da rade!Ovde u ovu nasu Srbiju da ima zakona protiv krade nebi mi imali politicko rukovodsto , a da vlada zakon , krao si odsece se prist na ruci radi obelezavanja lopova bilo bi puno ljudi i bez ruku i nogu .
Ipak je u toj hvaljenoj Americi najveca stopa kriminala i ubistava a u susednoj Kanadi zabranjeno oruzje ali nema ni toliko kriminala.Што волим оне јенкије...Дође ти некаква багра да те покраде, прескочи ти ограду уђе у хангара, а ти га посолиш са три у ред и ником ништа. Још ти држава да захвалницу како си ти храбри грађанин који је бранио свој дом од напасника и разбојника.
Има једна емисија, кад је нађем окачићу је овде, а реч је о сточарима америке. У тој емисији је показано како тај закон има утицаја на комшије, који се знају цео свој живот, а пре тога су се знали њихови очеви а сада и њихова деца. Е кад то код нас стигне и када се људи тако буду понашали, тек онда се може говорити како је закон добар или не....
Чим га нађем окачићу га овде. Вреди га одгледати.....
U danasnje vreme opasno je biti posten covek...opasnije nego lopov.A sto se lopova tice-u susednom selu skinuli svetiljke coveku ispred kuce na drvetu(500 dinara vrednosti)...Najbolje sredstvo je zakon.Zakon u kome se unapred zna ko je posten donacin a ko lopov i nasilnik.Da ima zakona ne bi bilo potrebe ni za sekiraciju a kamoli nesto drugo.
Ipak je u toj hvaljenoj Americi najveca stopa kriminala i ubistava a u susednoj Kanadi zabranjeno oruzje ali nema ni toliko kriminala.
A Boga mi i glavicePajser, ključ koji otvara sva vrata ....