Nikad ovako !

Mamu svoju J...o , na kraju snimka udara tele po glavi da ga ošamuti,a tele jedva i ovako živo,moš misliti kao da će se ritati pri klanju.I onda za nas kažu da smo varvari!

nisam mogao da dogledam da kraja. Ionda svi smo Balkanci varvari oni su civilizovani mi smo na nizem stupnju razvoja. potrebne su godine da ih dostugnemo u razvoju a ovo ni zivotinje ne rade. ::jako_besan::

I kad otvorih ovu temu... prvo jadna telad, a sada i gazenje dece...

Mozda je bolje da u ovoj temi bude samo nesto kao: nikad ovako sa svojim traktorima i mehanizacijom.

Ne mogu vise da izdrzim, a ne prokomentarisem. Ono za telad je strasno, valjda ce ti i takvi za 160e/ha da nas uce kako se zemlja radi?!?!?!?

Zivotinja ima svoj instinkt. Meni je najtuznije bilo kada krave, koje su se tek otelile, trce za svojom decom. I zasto li su osemenjene ako se ovo radi... A ljudi kao ljudi. Internet je pun toga.

Bilo je i nekad toga,kako su radjene najkvalitetnije bunde i subare astraganke??
Imao sam situaciju da sam na YTu postavio redovan snimak nase svinjokolje,pa je sitcajem gomile okolnosti doslo do bratovih kolega u Norveskoj(tamo je neki sef,znaci gospoda ljudi) i negde su na internetu nasli taj snimak i pitali njega kakvi su ovo divljaci iz tvoje zemlje?

Znaci mi smo divljaci sto koljemo svinje ???,a oni nisu bolesni sto odrzavaju pederske parade?,cela drzava podrzava pedere i njixove brakove,na internetu kad im j... sve po spisku,kazu pa ti si staromodan,dobrodosao u 21 vek,za Rusiju gde vecina bi ubila pedere na ulici,govore kako su primitivan narod,zaostali,treba ih ubiti....pazi molim te,znaci posto zivimo u 21 veku,treba da odobravamo svakakve bolestine i gluposti,svi da budemo pederi,lezbekuse,ni slucajno da koljemo svinje,krave,oni imaju svoja prava,jescemo travu,dok i za nju ne smisle nesto.
Jeb.. eu i pola njixovih bolesnih drzava.

Au strašno za ovu telad ,udara ih batinom a ona već gotova ljudski nema šta .Samo što mnogi neznaju da baš ta telad dođu kod nas ali samlevena pa su na sniženju po lancima marketa a ja prodajem svinje za us....h 140 din.Ma treba ih sve bre usr...m motkom .bre :zli:

Pri toj brzini,ne traje dugo njima gorivo :osmeh:.A vidim i ja sad sta si hteo reci ,pun im skoro rezervoar a lampica sija haha,ko ce ga znati,sija jos mnogo sta tu ,bitno njima da ide preko 200 :haha:.
Na svakom skoro drift snimku koriste chevrolet i hondu :)).

Nazad
Vrh