ovo vise prostora zauzme nego 539.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo vise prostora zauzme nego 539.
Moze se zavariti kod dobrog varioca,prvo obradi osovinu,i onda popunjava varom.Tako smo mi radili sa 2 osovine.Znaci prvo mi pukla na olt trobraznom plugu,varena je i prebacena na leopard,a sa leoparda cela je stavljenja na olt,2 sezone je drzala pa je i ta pukla.Onda je ta zavarena,i dan danas drzi,ali sam pomerio osovinu na plugu,da nije jedan kraj skroz napolje,mislio sam bice kose vuce,ali ne,vrlo malo.A imamo i novu osovinu u rezervi,pravljena,oko 70-80 eura je bila.Moj rucni rad Zna li ko kako se krecu cene ove osovine, u pitanju je imt 755?
ja bih iso sistem zamjene. bar se moze naci. varenje je moguce, ali bih pribjego tome u zadnjoj opciji.Moj rucni rad Zna li ko kako se krecu cene ove osovine, u pitanju je imt 755?
Zna li ko kako se krecu cene ove osovine, u pitanju je imt 755?
Sada ces verovatno dobiti nekoliko saveta kako da mu se osvetis itd, ali pravog resenja po nekom pravilu nikad nema.Sad mi javlja otac, neko sa autom ušao u moju parcelu ječma i od 2000m2 parcele uništio najmanje pola. Vozao se uzduž i poprijeko, zalijetao se i skretao od ručnom, bukvalno preorano. Zemlja suva, mi još povaljali, parcela kao pista a ječam bio lijep i veliki. Obavijestio je policiju aliod toga slaba vajda. Znam gotovo sigurno ko je ali šta uraditi?
Kakav sistem zamene?ja bih iso sistem zamjene. bar se moze naci. varenje je moguce, ali bih pribjego tome u zadnjoj opciji.
pa sistem zamjene i jeste taj da kupis drugi jaram nego da varis i slicno.Kakav sistem zamene?
- - - - - - - - - -
Kakav sistem zamene?
Za 7000 din ima nova u Krusevcu... Videcemo jos uvek, nije toliko hitno. Ovu firmu agromehanizacija i ja sam nasao na netu ali nisam zvao jos uvek...