Nikad ovako !

Pa eto, kolege rekose da kosta 60-80e a kod strugara kosta 10e a moguce da je gvozdje kvalitetnije. Po mom primeru, isplati se a nema nikakve razlike u odnosu na novu. I ne vidim gde je sastavljano i vareno.

ne bas u ovoj mjeri ali i ja ne zalim traktor. kad radim, onda radim. zetora 4911 u 4oj tjeram kad drljam. sa 560 2 a sa 542 trecom.

Nezalim ni ja traktor u nekim slucajevima (retko), ali zato mi zao mene! Na plitkom sedistu, traktor bez kabine i bez blatobrana, ili je totalno lud ili ima u sebi 0.5L rakije minimum.

Drljati sa 560 drugom ne znam koliko je pametno, kako ne ispadnes iz traktora? Nije da ne moze da vuce, taman je, ali je truckavo strasno...

99% radim sebi, usluge slabo skroz. tako da se dam dusom i tijelom da si uredim njivu :osmeh: prvi prohod prvom, onda druga i gas. stanem na patosnice i drzim se volana, pa mi nije truckavo. :haha: a prva mu je spora za drljanje.
drugom i tanjiram kad tanirace zakrenem na 2 zub.

jel i ovaj radi u Švajcarsku? :haha:

slike.php
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
Znači ne mogu da verujem kakvih ljudi ima.
Nisam odgledao snimak do kraja ne mogu jer obozavam zivotinje.
Ovo je strašno i neverovatno kakvi su to bezdušnici.

Ovo nikako ne mogu da shvatim. Koja sirovina covek mora da bude da bi ovo uradio. Kod nas kad ljudima ugine tele, ljudi placu, a ovde ih odvajaju od krave ili su prepustena sama sebi.

Nazad
Vrh