Nikad ovako !

Jedan od komentara ispod snimka:
Kod ove ce muz zavrsiti u Sigurnoj kuci :D

Možda i ovaj slično prošao :sta: jadan čovek skoro mi ga žao :osmeh:

[video]https://youtu.be/DLjBcF3OMFU[/video]

lepo si dobio!
Kod nas niko više ne radi s tim i zato nema cenu. Svima stoji negde zabačeno i hvata rđa. Svi prešli na rotacionu. Al sam se nekad naradio sa tim kosačicama i namučio.....

Ani 4 pištolja, Frenkijeva devojka.
kit_frenki_tekst.jpg

ovo mi je najveci strah pogotovo kad se pojacava neka masina. jedan dobar, drugi los i eto eksplozije. sto je najgore ljudi se oslobodne ne pukne jednom, ne pukne drugi put i tako odredjen broj puta da se oslobodis da ga u oci stavis a on tad i drekne. strasno sta kiselina uradi sa koze i ociju.

Komsiji eksplodirao akumulator, mada on je nesto radio/varnicio oko njega.... a takodje mu eksplodirala i zadnja guma, ostavio da se pumpa, nije pazio i bum!

Ja sam bio prisutan kad je nekom liku eksplodirao na viljuškaru Akumulator bio loš a otac mu kablovima spojio na 24 Stajao sam u blizini pa sam dobio po hlačama a tog lika okupala kiselina po jakni i kapi odmah je otrčao na pranje u kuću:haha:

ovo mi je najveci strah pogotovo kad se pojacava neka masina. jedan dobar, drugi los i eto eksplozije. sto je najgore ljudi se oslobodne ne pukne jednom, ne pukne drugi put i tako odredjen broj puta da se oslobodis da ga u oci stavis a on tad i drekne. strasno sta kiselina uradi sa koze i ociju.

E, zato je gel majka, nema opekotina od kiseline......

Poznajem ovu devojku sto puca iz plasljivaca,puca zajedno samnom glinene golubove,jako dobro dete,cale joj je jedan od jacih ljudi sto se tice otkupa sekundarnih sirovina.

Ja sam bio prisutan kad je nekom liku eksplodirao na viljuškaru Akumulator bio loš a otac mu kablovima spojio na 24 Stajao sam u blizini pa sam dobio po hlačama a tog lika okupala kiselina po jakni i kapi odmah je otrčao na pranje u kuću:haha:
Obično akumulatori pucaju kad imaju veliko prepunjavanje ili naglo pražnjenje, ovo što kaže clan
Camel Driver da je pukao akumulator u mirovanju je retkost

Koliko znam i ovo je retkost.Bar ja nikad nisam cuo za ovakav slucaj.Cak sam i gledao paljenje kamiona koji ima instalaciju 24 V.To je rizicnije,ali uvek je prolazilo bez problema.

u tome kolega i jeste stos. sto se ne desava cesto al jednom kad se desi bude za zivota. ovo sto sam napiso i mislim na kamione tj teretna vozila sa 24V instalacijom. otac mi je bio sofer tih masina od kamiona autobusa ulte i slicno. pa sam tako imo prilike da svasta vidim. npr dok je radio u jednoj firmi svaki kamion je paljen "robotom" da se akumulatori ne crpe, u tom slucaju se kablovi prikace poklopac se spusti na baterije i robot se ukljuci i verglanje. 20ak kamiona se tako palilo svako jutro(ZIMSKI PERIOD) i bar jednom u mjesecu odvali akumulator. problem je sto je on slab i ti zaverglas i potegnes ogromnu kolicinu struje "udarna struja" i robot pusta da nadoknadi i eto eksplozije. tako je isto i sa 2 akumulatora kad se pojacava, jedan los drugi nov a jaci po specifikaciji i bum. na ovo svo iskustvo sam zavrsio elektroskolu smjer elektricar. tako da ne pricam bezveze. nego se najezim zbog tih situacija u koje se svako malo postavljamo. otvori haubu pregledaj ovo pregledaj ono a akumulator 20cm od glave. znaci ne kazem da se to desava svaki dan al se desava i ti ne znas kad i kako ce se manifestovat. zivi bili da se nikom ne desi bilo sta slicno :ppozdrav:

Nazad
Vrh