Nikad ovako !

smatro sam sebe za budalu prije 3 godine al nisam ni blizu bio.

12322634_1191615310865766_5389070175866931166_o.jpg
Mali pruzni prelaz izmedju Adasevaca i Sida,a veliki je jos gori licno sam gledao kako sleper slajfuje kad udje izmedju 2 sine i na misice izadje.
Kazu nisu nicija nadleznost ti prelazi i kad je nekoliko ljudi ostalo bez tocka,kartera ili rezervoara adesavalo se tad nema nadleznih koji su odgovorni i ko da plati odstetu,pitam se hoce biti nadleznih ako neko ode traktorom i pocupa sine,

Ovaj lik sa ovim 58-kom da je zakacio 2 ova trupca i stavio tegove napred i da ide ko covek,ovako on sto radi nema ni ucinka,samo ga lomi bez veze.

https://www.facebook.com/infotainmenthunters/videos/939840506069573/
https://www.youtube.com/watch?v=aHo7VwKCZPM
Meni inace ovo smesno,posto realno bas me briga za njih :D,ali aj postavicu ovde.
Znaci ljudi zive kao da im poslednji dan u zivotu :osmeh:,sa 200+km/h driftuje.
Visak para cuda cini,oni izgleda kupuju svaki dan druga kola.
Na snimak od u tub-a,slusajte pesmu na pocetku a i na 3:01 ::super::.
Ovi na snimku sa tubaa kao da su naduvani isisovci. Pa jos slusaju i nasu muziku... U svakom slucaju kompletne budale.

Koji idioti ovi sa ovim telicima, pa to nije normalno. Ne znam kako ima nije zao da ih onako bacaju.

Kako li je prezivelo ovo kuce u bunaru toliko vremena? Verovatno da nije bilo vode na dnu? Nemoguce da je toliko dugo bio non stop u vodi.

Kapa dole Fahrudine,svaka cast::svaka cast::.A ova bagra sto je mesec dana slusala kuce kako zavija nek razmisli sutra moze njima zatrebati pomoc a da nikog nema da ih spasi.

Kako li je prezivelo ovo kuce u bunaru toliko vremena? Verovatno da nije bilo vode na dnu? Nemoguce da je toliko dugo bio non stop u vodi.
Definitivno je bunar bio suv, naravno. Nego dobro je da se nije smrzlo. A evo prve recenice iz teksta

BIJELJINA - Čitav mjesec jedna tužna njuška zavijala je sa dna jednog od bijeljinskih bunara, preživljavajući isključivo zahvaljujući neiskvarenim dječjim srcima koja su joj spuštala hranu i vodu.

Nazad
Vrh