Nikad ovako !

Ja koliko se razumijem u tvrdoću materijala taj 8.8 je trebao puknuti prije nego 10.9 tako da tu nije krivnja šarafa

- - - - - - - - - -

Reci mi kolega jel taj kupljen nov ili si ga kupio polovnog

Tek je malo napukao i krenuo da se tegli i doveo do ovoga, cak ne mogu ni da ga izvadim vise jer se iskrivio, moracu da ga secem.
Originalni kad je pukao, bio je odsecan rez, kao staklo

Kupljen nov

Tek je malo napukao i krenuo da se tegli i doveo do ovoga, cak ne mogu ni da ga izvadim vise jer se iskrivio, moracu da ga secem.
Originalni kad je pukao, bio je odsecan rez, kao staklo

Kupljen nov

Ako je krenu da se tegli , onda je moguce da imas drugi problem, vijak je trebao da bude odsjecen , a tvoj je umjesto cistog smicanja bio zaglavljen jer su mozda ostali vijci otpusteni pa je doslo do "zvakanja" a ne cistog odsjecanja , odnosno umjesto manje sile da sigurnosni mehanizan proradi trebala je puno veca.

Jest kolega grabik popustili se šarafi da nije vidio i zato je sažvakan

- - - - - - - - - -

http://www.psc-ferencak.hr/files/File/KATALOZI/Katalog2012web.pdf evo imaš tu to što ti treba

Dodje supljoglavi kreten,upali i zbrise kada ga primete poljocuvari...onda mi izigravamo vatrogasce...

fawwmw.jpg

Vidim da su i kod nas u ataru počeli da pale a poljočuvara nigde na vidiku. Krajnje neoprezno uopšte negledaju hoće li uhvatiti susedne parcele.

Sta bre poljocuvari ajte molim vas ja kad sam rekao nasem da mu gori u ataru kao obisao za 15 min i dosao kod mene na njivu i kuka kao oni nemaju goriva za zajebanciju je on nije nista video a obisao ui ti 15 min 5 km tamo i nazad manje dokok je seo na motor to je nekih 10 min a nije video 30 m od njegove kuce da gori kao nije bio kuci tada bas je otisao ma boli ih kur. mnogo samo je bitno da primaju nadoknadu za taj njihov kobojagi posao ja se iskreno uopste ne sekiram za njih i da palim paim jer ja tako ocu a ti cuvaru je. si mater svoju i mars u pm da te moje oci ne vide

Dodje supljoglavi kreten,upali i zbrise kada ga primete poljocuvari...onda mi izigravamo vatrogasce...

fawwmw.jpg

Pretprosle godine su kod nas napravila policija reda:) , od onda niko vise ne pali nista, jedan ujesen upalio strnjak, vatra se prosilrila na dvije parcele kukuruza, kostalo ga sa kaznom i nadoknadom stete za kukuruz oko 3000-4000E , od onda niko vise ne pali nista:)

Vidim u susjednom ataru juce uvece gore kukuruzovine , ali nocu:) , nista danju.

Nazad
Vrh