Nikad ovako !

U mom selu danas stariji čovjek poginuo što bi se reklo bez veze . Traktor dal 539 ili slično , prikolica jednoosovinka puna nečega , dali kukuruza , kreno da ju otkopča , teren bio malo nagnut ,nije imao automatsku kuku nego stavio neku šipku na poluge pa ispod rude , stajao izmedju traktora i prikolice a rukom dizao hidraulik , kao da podbaci panj , ta šipka se okrenula , iskrivila šta li , ruda kliznula ispod traktora jer je nagnuto bilo i prikolica prigniječila ga izmedju traktora . Pamet u glavu .

Futog-Begec krivina ogormna,a gazdu mrzi da skine heder pa ide kako mu se hoce,svaki ovaj znak sa strane je zakacio,a dosta njih i zgazio.
120422931020771949533585.jpg

Ja kod nas nisam naisao na nekog tko je vozio kombajn a kad te primjeti iza da dajes zmigavac, da se ne skloni da mozes proci. Veci su problem neki priglupi vozaci,zene koje udju kombaju u "**greška" (mrtvi ugao) kad nemoze da vas pusti , ali to traje vecinom kratko i onda mogu nastati problemi kad vas kombajner ne vidi u retrovizoru a vi pocnete da se gurate kraj njega.

U mom selu danas stariji čovjek poginuo što bi se reklo bez veze . Traktor dal 539 ili slično , prikolica jednoosovinka puna nečega , dali kukuruza , kreno da ju otkopča , teren bio malo nagnut ,nije imao automatsku kuku nego stavio neku šipku na poluge pa ispod rude , stajao izmedju traktora i prikolice a rukom dizao hidraulik , kao da podbaci panj , ta šipka se okrenula , iskrivila šta li , ruda kliznula ispod traktora jer je nagnuto bilo i prikolica prigniječila ga izmedju traktora . Pamet u glavu .
Zato je vazdusna kocnica na prikolici zakon.Cim raskacis prikljucke automatski blokira tockove.

Ima tih nesreca svugde, ali nemaju svi kamere u vozilima. Oni ih bas zbog nesreca i drumskih razbojnika najvise koriste. A ima raznoraznih budala u Rusiji (a i kod nas), jer umesto vode piju vodku. Razmisljao sam da i ja nabavim koju i ubacim u kamion i auto bas zbog takvih budala.

Rusi su ludi ko struja ali ginu ko muve. Negde sam procitao da sad u vecinu vozila kod njih ubacuju kamere bas zbog namernih udesa i prevara osiguranja.Ali neki udesi nemaju veze sa pamecu uopste

Imam njivu pored lenije u arendi i svako prolece ovakve pacijente kultiviram i tanjiram samo onoliko koliko puta ima,nepopravljivi su.

Nazad
Vrh