Bobo
Član
ufffff, lose...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno tako ovo je poljoprivredni kraj, nismo na Himalajima i kombajni su u sezoni pojava, ne svakog dana nego svakog minuta i vozaci a pogotovo zakonodavci bi trebalo da znaju da su u sezoni nama dragoceni svaki minuti, a heder otkaciti i ponovo zakaciti, narocito kod starijh kombajna, nije uvek jednostavno i brzo.Ne znam samo sto bi i skidao heder. Još se nije desilo kod nas u široj okolini da se kombajn sudario sa nekim zbog širine hedera. Kad počnu svi da poštuju zakon 100 %, a počevši od drotova onda i poljoprivrednik treba da skida i stavlja heder za svako jutro, ako treba.
Gejcine mogu da paradiraju u sred Bg, a mi treba da svake godine registrujemo Kombajn i skidamo heder kad god kročimo i pedjemo put. Druga bi bila stvar da je Kombajn putovao neku duzu deonicu, ali kad samo malte ne prelazi put, to je cista ludost. To se ne radi ni u Nemačkoj (lično se uverio), a ne kod nas.
Pa,puna linija je.Ne bi ga mogao obici i da je skinuo heder.Iza ga niko ne moze obici,kolona se stvara...a ko zna koliko je znakova do sad otkinuo samo ove sezone i kad imamo lose obelezene puteve kriva nam drzava. Ako je isao na kraktu deonicu mogao je i lenijom da ide.
Pre je po zakonu sporo vozilo(traktor) smelo da se obilazi i na punoj liniji i to je bilo dozvoljeno. Sada je to kaznjivo zakonom, ali je i dalje vozac sporog vozila duzan da ukoliko se stvori kolona stane i propusti je. Naravno, ako obidjes traktor koji mili po putu na punoj liniji, ceka te zabrana i novcana kazna (sad ne znam kolika jer sam kazne skor slabo ucio kad sam polagao). A ovi plasticni znakovi, tzv. markeri ili katerdiopteri su elastici i tesko se lome(isli su preko njih oni sto kose pored puteva sa onim njihovim kosilicama i ona ga samo obori i predje preko njega).Ako ima rotaciono svetlo ostali ucesnici u saobracaju imaju odredjenu obavezu prema njemu,tj morali bi da ustupe pravo prvenstva.A,ako se iza njega stvori kolona duza od 10 ak vozila vozac kombajna je duzan da na prvom slobodnom mestu zaustavi kretanje,propusti kolonu i nastavi put.Davno sam polagao vozacki ali cini mi se da je tako u literaturi.
Pre je po zakonu sporo vozilo(traktor) smelo da se obilazi i na punoj liniji i to je bilo dozvoljeno. Sada je to kaznjivo zakonom, ali je i dalje vozac sporog vozila duzan da ukoliko se stvori kolona stane i propusti je. Naravno, ako obidjes traktor koji mili po putu na punoj liniji, ceka te zabrana i novcana kazna (sad ne znam kolika jer sam kazne skor slabo ucio kad sam polagao). A ovi plasticni znakovi, tzv. markeri ili katerdiopteri su elastici i tesko se lome(isli su preko njih oni sto kose pored puteva sa onim njihovim kosilicama i ona ga samo obori i predje preko njega).
Kod mene je kombajner sa Z142 i zitnim hederom isao magistralnim ptem par km(od njive do njive) i nije bilo nikakvih problema, a prelazio je i preko 2 mosta! Nigde nista nije zakacio. Jedino kada je skretao u drugu njivu neko je morao da regulise jer je bilo nepregledno. Naravno, kad se vracao kuci, heder na kolica, a na kolica rotacija i tako 30km do Prnjavora u gluvo doba noci. Kombajner kaze da je imao samo 1 incident kad ga je komsija (pijan ili drogiran) prosle godine zakacio sa autom dok je isao do kuce. Samo je ocesao auto o heder. Hederu nista, a na autu cela strana izguljena.
Kod mene su najgori ovi kamioni sto voze na auto put unistili su nas put rupa do rupe voze brzo pretovaraju kamenje im spada, preticu jedni druge tako da drugi ucesnici na putu moraju im se sklanjati na putu blato cim kisa padne dok odes do grada auto bude svo blatnjavo gore nego prije kad se vozilo po makadamu.
Al vam zato prolazi autoput kraj sela , ako ništa možda naplatiš postavljanje bilborda ako imaš njivu pored ili dobiješ ogled .
Al vam zato prolazi autoput kraj sela , ako ništa možda naplatiš postavljanje bilborda ako imaš njivu pored ili dobiješ ogled .