Nikad ovako !

@Cvetojevic
Odradi i ti ovako nesto kao Vladj,da hidraulika ne trpi. :ppozdrav:

Silokombajn ima tocak, pa donekle smanjuje opterecenje na traktor ali ipak hidraulika trpi veci dio opterecenja jer poluge spustim toliko da tocak ne bude bas previse opterecen.

Inace ne punim svaku prikolicu punu, njiva je udaljena od silosa svega nekoliko metara:osmeh: .

Poenta mi mogla biti da je ovo najčešći kombajn u državi koja je jedan od najvećih proizvodjača pšenice . Daleko od toga da nema i novih ali ovaj je i dalje najčešći.

Odgledao sam do kraja. Jeste da ide polako ali brate radi, a dok radi nije za bacanje. Na motoru se ne vidi dima ni malo...

Mislim da ono sto je kolega Ivan 1980 hteo reci se nalazi na kraju snimka a to je da na kraju njive kombajn se nije okrenuo vec se vraca u nazad da bi usao u sledeci otkos. Objasnjenje za to je polog, mada se na snimku i ne vidi.:ppozdrav:

35aqj6e.jpg

Danas pozajmio kiperku od komsije, i krenuo da kipujem, medjutim klip nikakko da krene, dok nisam provalio da je neko muski prikljucak za kipu stavio na crevo za vazduh ::sramota::, posle sam istocio jedno 10l ulja iz boce za vazduh...

Nazad
Vrh