Nikad ovako !

U brdu i planini je vecinom parola snadji se zbog kosina tako da nista cudno nije. malo samo vozac prikolice bi trebao bolje u rikverc voziti

- - - - - - - - - -

Nizbrdo teret gura i moze sanke dobiti zgodno

Ne znam samo zasto ovaj video je u ovoj temi..
Bez ljutnje ali mislim da clam 577 jedva ceka da iscacka nesto po pitanju ZETORA i postavi u ovu temu...bez ljutnje ikakve i nemam nameru da se zameram,uopste.

Poslednja izmena:
Ne sekiraj se Dzogi po tom pitanju! Ne verujem da je nesto protiv Zetora licno a i ako jeste sigurno nije u pravu. Zetor je daleko ispred IMT i ne moze bas da se uporedi!

Nemam ja niš protiv zetora .
Živimu brdu ali ovakve stvari i biseri samo se jednom rađaju.

Neznam sta je cudno.. Mi tako godinama radimo, dok se probije njiva ide se u rikverc, posle sve normalno pored kombajna.. Nemam kuku na kombajn i nikad nismo ni pomisljali, ovako je lakse, cas se napuni prikolica i mora se kombajnom u rikverc sa prikolicom, ovako, kad se napuni, samo napred i sledeca...

Ja sam ljetost na njivi sve odradio sa jednim traktorom
140821b69bb4a7ae8ce2163bc444026e.jpg

Evo kako je to kod mene reseno. Hidraulik ne trpi, kacenje na silokombajnu ne puca, i lakse za otkacinjanje.

dsc00041.jpg

@Cvetojevic
Odradi i ti ovako nesto kao Vladj,da hidraulika ne trpi. :ppozdrav:
@MONTOYA
Imam i ja ovakav "sistem" kao Vladj,samo sto koristim kada jednoosovinku kacim za elevator za bale.Prikolica se otkacuje (u mom slucaju) dizalicom ili vintom koji je napravljen od nekih starih delova.Ako treba slika,bice sutra :ppozdrav:

Nazad
Vrh