Nikad ovako !

imag2097.jpg

Malo je off,ali ova fotografija me podseti na prelaz,koji sam često prelazio dok sam radio.Ali nikada ovo nisam radio.Baš ti hvala Miroslave za sliku :ppozdrav:

Pre neki dan nam je stiglo obavestenje iz opstine sa odgovorom da nemogu da nam pomognu zbog pometnutog pozara...
Pre pola godine su poslali 100 000 dinara nekom liku iz sela, onaj palio rostilj pa upalio kucu... jos je posle zahtevao da mu sazidaju kucu na sprat, bila je obicna kuca... ovo je srbij usrana... inace zena mu je clan ds-a clan savet roditelja u skoli, cale clan stranke... e to je srbija. inace niko iz sela nije pomogao. u policiju sam biuo, nijedne prijave nema, svi znaju ko je upalio. Jos me dr*aju tamo, kazu sta hoces mi da vas cuvamo. nekom ce pasti glava uskoro

Pre neki dan nam je stiglo obavestenje iz opstine sa odgovorom da nemogu da nam pomognu zbog pometnutog pozara...
Pre pola godine su poslali 100 000 dinara nekom liku iz sela, onaj palio rostilj pa upalio kucu... jos je posle zahtevao da mu sazidaju kucu na sprat, bila je obicna kuca... ovo je srbij usrana... inace zena mu je clan ds-a clan savet roditelja u skoli, cale clan stranke... e to je srbija. inace niko iz sela nije pomogao. u policiju sam biuo, nijedne prijave nema, svi znaju ko je upalio. Jos me dr*aju tamo, kazu sta hoces mi da vas cuvamo. nekom ce pasti glava uskoro
Ovo je Banana drzava gde svaki lopov i prevarant kao i ljudi iz vladajuce koalicije ima vise prava od nas postenih gradjana:udri:.
Upoznti smo sa vasom situacijom i policijom koja suruje sa lopovima i na vase prijave cese mu.a. To stvarno nije u redu od strane opstine. Ostali ste takoreci bez icega.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/au...uli-muz-i-zena-dvoje-povredeno-clanak-1906701
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...:564269-Loznica-Poginuli-muz-i-zena-u-renou-5
Danas oko 16 sati. Put Loznica-Valjevo bio blokiran par sati.
Dzip (koji se nigde u clanku ne spominje) obilazio minibus i zakaci ga zadnjim krajem i vozac minibusa izgubi kontrolu, predje u levu stranu i direktno udari u Renoa 5. Sve se dogodilona cistom i preglednom putu gde iz pravca Loznice pojedini idu i preko 120 na sat!
Znam vozaca. Covek vozi godinama kod ovog prevoznika. Devojka sto je vozila dzip ima oko 20 godina, komsijinog brata cerka. Strasno. Ko god ispadne kriv...

Poslednja izmena:
policija.png

Šta reći... Jedna rampa podignuta, druga nije. Svetla se pale, zvoni. Kola prolaze kao da se ništa ne dešava. I konačno ide policija. Kad videše da su snimljeni, kroz prozor mi dobaciju da je verovatno neki kvar i da prođem polako...

Tomo sumnjivo je to nešto čim se ne spominje džip ili ga nije ni bilo ili je ćerka nekog glavonje pa se krije :sta:

Nazad
Vrh