Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slika preuzeta sa fb-a iz grupe Dobra Zemlja.
daj boze da ga nadju pa da mu onda lepo imovinu stave na dobos da se namiri stetanije bilo osigurano. policija kaze da ce otkriti sigurno ko je zapalio... videcemo
Iz iskustva znam da od toga nema nista i kad otkriju ko je recice policija oni nemaju osnove da ga tuze vec da ga osteceni tuzi privatnom parnicom ako hoce!daj boze da ga nadju pa da mu onda lepo imovinu stave na dobos da se namiri steta
od toga nema ništa,to traje mnogo godina a naplata je jedino ako lopov poseduje nestoPa policija ce da podnese krivicnu prijavu protiv pocinioca nedela (ako otkriju pocinioca), a osteceni ce onda na osnovu te krivicne prijave moci da podnese tuzbu protiv okrivljenoga za odstetu redovnom sudu.
i kad otkriju ko je recice policija oni nemaju osnove da ga tuze vec da ga osteceni tuzi privatnom parnicom ako hoce!
od toga nema ništa,to traje mnogo godina a naplata je jedino ako lopov poseduje nesto
od toga nema ništa,to traje mnogo godina a naplata je jedino ako lopov poseduje nesto
mogu ponovo da se vrate sa šibicom u ruciPa.. ima dva bubrega, bez jednog moze.... tiha jeza sta ljudi rade i koliko su glupi em kradu, em pale, da ako dobro zaglave u zatvoru. Po meni ovo sto rade vise nije ni kradja ovo je neka bolest u glavi ovakvo ponasanje, da ne rade ove lose stvari radili bi nesto drugo lose..
Ja sam napisao iz iskustva jer sam slicno osetio na svojoj kozi pa znam sta pricam jedino u mojem slucaju je pocinilac mentalno retardiran i po toj osnovi milicija nije htela da podnosi prijavu,a kada ode na gradjansku parnicu tu je onda velika PUSIONA i dzaba ti da te i Toma Fila zastupa!Na osnovu ovoga je pisan moj prethodni post. Da li ce osteceni moci da naplati svoju stetu od okrivljenoga je stvar njegove licne procene.