Nikad ovako !

Nevidjena je sramota sto zemlju prodaju strancima umjesto da je prodaju vama pa da je vi radite,da se proizvodi kukuruz,psenica,meso,mlijeko...da se ne uvozi otpad iz inostranstva.Nedavno sam cuo koliko Srbija uvozi mesa,govedine,svinjetine,piletine,ogromne cifre su u pitanju.Sramota je sta politika radi sa poljoprivrede a Srbija bi mogla da hrani sebe 100% i da izvozi jos toliko.

A ko ce da spreci ove izdajnike da je ne prodaju??????
Narod, valjda?Treba stati tome na put, pa prodadose sve, ne samo ovi, ovi jos i najmanje, i oni pre ovih i oni jos pre. prodali su sve sto vredi u ovoj drzavi, a narod ostade go i bos, milion ljudi se hrani u narodnim kuhinjama.I pitanje, gde su pare iz drzave, od sve te silne prodaje, nije tacno da su otisle u potrosnju, je l da je tako, pare bi bile u drzavi?

- - - - - - - - - -

Nevidjena je sramota sto zemlju prodaju strancima umjesto da je prodaju vama pa da je vi radite,da se proizvodi kukuruz,psenica,meso,mlijeko...da se ne uvozi otpad iz inostranstva.Nedavno sam cuo koliko Srbija uvozi mesa,govedine,svinjetine,piletine,ogromne cifre su u pitanju.Sramota je sta politika radi sa poljoprivrede a Srbija bi mogla da hrani sebe 100% i da izvozi jos toliko.
Na uvozu je cista para, imaju obezbedjeno trziste i kupca te robe, kupe za dva, prodaju za tri dinara i kraj.Ulagati u proizvodnju, moze samo lud covek, ako ima ovakve uslove pri uvozu, ne treba nikakva pamet.Znas sta sve treba da se otpocne proizvodnja.

Kako narod da ih spreči kad ih narod podržava većina koja ih je dovela na vlast ulizuju se i uvlače u guzicu zarad nekih interesa zar nevidite da narod nije jedinstven a to njima i ide u prilog pa opet udri svoj po svome .

Narod nije glasao, ostao je kuci. Od ukupno izaslih na izbore oko 50 % za vladajuce je glasalo 50 % sto u ukupnom zbiru iznosi oko 25 %. Znaci 25 % je vecina.

Gledaj to kako god hoćeš dal je kod kuće il na izborima sve je to narod , kroz sve sfere i delatnosti i usluge nije problem u vladi nego u narodu jer da nije takvih što glasaju nebi ni njih bilo narod je podeljen i nije ni čudo što nam je danas tako kako jeste, okrenite se malo oko sebe pa će vam biti sve jasnije smo što se ti koji glasaju za njh ipak skrivaju kao fol otkud ti to prodali bi dedu iz groba za neku korist ili poziciju, e takvi su protiv nas i rade ti o glavi pa to gledaj kako hoćeš i sa koliko posto.

Kako bio da bilo mi jos ove godine cemo imati drzavu,a dogodine to ce vec biti geto a mi robovi.U karneksu se sprema nova tura za u nogu u zadnjicu,vital isto otpusta preostale radnike jer su ga prepustili viktoriji,a nisu hteli da ih daju promistu koji je hteo ove godine da uradi generalni remont i spremi se za ovogodisnji otkup tako da cemo mi vrbasani izgleda ove godine suncokret istresati u kanal,a gospodin ministar skuplja drzavne lopuze oko sebe i naziva ih PRIVREDNICIMA i moli ih i obecava im pare da uzmu zeljezaru::sramota::!

Kako bio da bilo mi jos ove godine cemo imati drzavu,a dogodine to ce vec biti geto a mi robovi.U karneksu se sprema nova tura za u nogu u zadnjicu,vital isto otpusta preostale radnike jer su ga prepustili viktoriji,a nisu hteli da ih daju promistu koji je hteo ove godine da uradi generalni remont i spremi se za ovogodisnji otkup tako da cemo mi vrbasani izgleda ove godine suncokret istresati u kanal,a gospodin ministar skuplja drzavne lopuze oko sebe i naziva ih PRIVREDNICIMA i moli ih i obecava im pare da uzmu zeljezaru::sramota::!

Što je najgore,oni pored tih ponuđenih para,da uzmu neke propale firme neće ni da razmišljaju o tome,to samo govori,koje su to lopuže.

Ja dugorocno u ovoj drzavi vidim samo propast. Ovde nema nikakve perspektive. Trulo drustvo potpuno, sve korumpirano i podredjeno nekolicini mocnika. Sve vise razmisljam zasto nisam sa 19 godina posle Gimnazije otisao u Austriju na studije, a imao sam priliku. Jbg partiotizam, bice bolje i sl. ofucane price me zadrzase ovde.

Nikada nije kasno za neku promenu, kasno je samo ako se ne pokusa.
Ubrzano propadanje u zadnjih par godine, mnogi jos ne shvataju sta se desava.
I ja se nesto lomim da napravim jedan zaokret od 90 stepeni, malo mi fali

Ja dugorocno u ovoj drzavi vidim samo propast. Ovde nema nikakve perspektive. Trulo drustvo potpuno, sve korumpirano i podredjeno nekolicini mocnika. Sve vise razmisljam zasto nisam sa 19 godina posle Gimnazije otisao u Austriju na studije, a imao sam priliku. Jbg partiotizam, bice bolje i sl. ofucane price me zadrzase ovde.
Bojčetiću, nije nikad kasno za takav poduhvat, pogotovo što je Austrija blizu. Upišeš doktorske studije tamo, pa za koju godinu da promeniš nick u dr bojčetić :osmeh:

Nisam u fazonu doktoranata aka Nesa Slina da mi je bitno sta mi stoji ispred imena. Jedino sto je bitno je znanje, a titule prepustam politicarima da se bore za njih:osmeh:

Druže, nemoj da me razočaravaš sa ovakvim izjavama. Trenutno jeste atmosfera beznađa ali to ne znači da se treba predavati i bacati koplje u trnje...

Kako ga prevrnu majstor deluje mi prilicno ravno???? :sta: Sta se tu desilo????

Greška, nezgoda, dešava se. Teraj dalje. Ja imam običaj da kažem da je pravo na grešku, (na glupost) elementarno ljudsko pravo. Računam da šta god da radim, da mogu napraviti neku glupost i da mogu naučiti iz te greške. Inače ne bih počinjao nikakav posao. Mašine su bezgrešne, ljudi ne.

sitacija jeste losa da gora ne moze da bude, ali nasim ljudima je zemlja u krvi pogledajte samo ovi sto zive u inostranstvu uvoze ljudi traktore zato sto im je to u srcu a i da vidi selo ,jednostavno ono cime si zadojen od malena ostaje u tebi koliko god se trudio da izbacis iz sebe balasevic je jedno lepo reko ,,Negde u Braci je paorski koren
i moze rata i rata da bude
kad nije paor za soldata stvoren
volije konje i zemlju neg' ljude ,, kako nismo stvoreni za soldate tako ni za doktore ni primarijuse ni inzinjere

Ja radim u toj firmi i situacija je nazalost takva kako je predstavaljena od strane ovih momaka i Borisa.Svako ko im se suprotstavi ili neispunjava neke njihove hirove biva prvo sikaniran od strane nasih dupeuvlakaca (menadzera) a zatim i izbacen sa posla.To sam nedavno osetio i na svojoj kozi, nego iskreno i neplaniram da se zadrzavam u toj robovlasnickoj firmi pa me i ne dotice mnogo sto se trude da mi zagorcaju zivot.Istina je da zene svaki dan maltene padaju u nesvest,takodje i veliki broj njih su imale spontane pobacaje od prevelikog napora na poslu.Sindikat ni slucajno ne dozvoljavalju, svako ko pokusa da osnuje sindikat biva momentalno izbacen i ako ima sve papire od strane drzave.Drzava na sve to nereaguje i ako je zvat ministar rada Vulin da podrzi radnike.Veliki broj radnika cuti i ako je nezadovoljan jer jednostavno toliko je bedna drzava da ne bi mogao da prezivi bez tih bednih 25000 dinara.Propali smo nacisto kao nacija i kao drzava nazalost.

Nazad
Vrh