Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja taj parametar ne zanemarujemVolvo FH motori su 12.400 ili 12.800 sad da ne trazim. Daf je 12.900 ali je jako zivahan (vozio sam se sa Daf 105.460). Kad je prazan ide isto kao i putnicki auto. Ima i parametar koji zanemarujemo a to je obrni moment, kao i pri kojim obrtajima je maksimalan.
imam jedan kamion Iveco 440e42 ima samo 420 ks izvedenih u linijskom motoru od 13800 kubika,obicno su kamioni od 10-11.000
potrosnja mu je od 30-50 lit. skinuo sam mu limiter brzine i kad se stisne onda sa 25 tona tereta ga tesko obilaze autia kad je prazan onda hoce da slajfuje u svakoj brzini
ima fuler twin spliter nove generacije i salta se bez kvacila brze nego automatik
prvi snimak sam ja a snima me vlad maga,bojcetic će da zna ko je on prepoznace ga po smejanju
a drugi snimak je moj šofer na Iriškom Vencu natovaren sa 25 tona betona a skoro sve ide na 900 obrtaja motora
Mislim da je ovo tvoja nalepnica, prebacio si se iz Petrovca na Mlavu u Despotovac na Resavi.
taj kamion je potpuno ispravan tako da se nebojim za šofera
Izgleda je plin otisao ...
http://www.telegraf.rs/zanimljivost...ma-treba-ugradjivati-kod-profesionalaca-video