Kremator
Član
Jadan mis ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se ja da grese vozaci,ali pogledajte malo kako prolaze ti pesaci!!!! Pa ja ne prelazim tako opusteno ni atarski put a ne ovako prometan!!!! Ako je pesacki neznaci da tu prelecu ipak treba malo da obrate paznju!!!
Koliko puta mi se desilo da jedva i ja reagujem kad iskoci tako neki cupavac na pesackom!!!! BAs malo mi dosadise ovi pesaci!!!!
Slazem se sa tobom da pesaci prelaze kao sumanuti preko pesackog, ALI ako nekog udaris nedaj Boze, policija ne pravi pitanje kako je pesak presao , i unapred se zna da je vozac automobila kriv. Trebao otvoriti cetvoro oci u saobracaju!!!
Stanju puta i uslovima saobraćajaUvek vozacu ide ono "Nije prilagodio brzinu uslovima puta", bez obzira kako pesak prelazi pesacki, dal je biciklista osvetljen il su pijani.
imam jedan kamion Iveco 440e42 ima samo 420 ks izvedenih u linijskom motoru od 13800 kubika,obicno su kamioni od 10-11.000Koliko ovo cudo crno trosi?