Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakvo ranjavanje i pokušaji. Umlati, zatrpaj i poslije nema problema. Praviš se mutav da niko nije dolazio niti je šta ukradeno i gotovo.Немаш право уопште да користиш ватрено оружје. Ако раниш лопова, крив си и завршићеш у затвору, а вероватно да ће те тужити за покушај убиства.
Svaki udar od pozada si kriv . Tako i ovaj kamiondzija je srljao kao krme u surutku .Moras zaustaviti iza traktoriste ,upozoriti ga da si iza njega zvucnim signalom ,i kada ustanovis da te primetio ,tek onda levi zmigavac i gas .To je za dobro svih nas.Meni kad prodje pokraj kombajna i traktora brze od 40 km. h ja mu skidam gde god sta ima od familije.Vidim da je vecina ovde dzaba polagala ,cim neznaju postupak prilikom preticanja vozila.Nemoze se vozilo preticati iz zaleta,nego ovako kao sto sam opisao.
Mi smo te petotonke Loznice malo-malo pa prevrnuli...nisu baš ja mislim najbolje rešene šasije kod njih.Uspeo deran u subotu prevrnuti prikolicu
Danas sam cuo jednu pricu za koju covek kaze da je ocima gledao,naime radili neki ljudi u sumi i vitlali drva i hidraulika nije mogla da podigne vitlo,covek uzme kantu i u bari pomesa mulj i vodu i naspe u menjac,posto je uspeo da digne hidrauliku posle je otisao kuci,taj traktor je nasao novog vlasnika koji je imao i ima dosta muka sa njim.