Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zar to nije bilo pre 10 god.bas tako,od onda je Jon izgubio volju za sve,i dalje hoce da pomogne ljudima oko kupovine masina svojim preporukama ali takvih ljudi je sve manje i gase se i venu u ovom ludom vremenu...
Kolega Da li ti kosis ovde???? i ako kosis da li znas jacinu i posledice ukoliko nedao bog naletis na kasetnu municiju???
ne ne kolega ja se strogo pridrzavam svih upustava propisa i zakona a i ova je slika negde sa brdovitih predela ja sam iz srca ravnog banata.. te slike sto sam stavljao ovde su sa neki fb. stranica koje prate temu poljoprivredeKolega Da li ti kosis ovde???? i ako kosis da li znas jacinu i posledice ukoliko nedao bog naletis na kasetnu municiju???
upravu ste skroz. u opisu slike stoji da je traktor radio samo 2 sata vrteo je kardan od susare u kojoj je bilo 70t kukuruzaMoguće je, verovatno traktor radi nešto na kardan, bilo je slučajeva kod navodnjavanja kad bunar ne može da da dovoljno vode, a gazda samo po gasu da nabije pritisak.
ja se slazem sa tobom ajde ima gazda seraonja nakro se para pa glumi farmera... ali naprimer prema meni gledano ja da se ne bavim ovim cime se bavim i da ne mogu da zaradim dovoljno koliko mi treba, imam jos dve sigurne opcije koje sam ostavio sa strane onda kad sam usao u poljoprivredu misleci da ako ovo ne uspe ja moram nesto drugo raditi... tako da necu da prihvatim obrazlozenje da moraju to da rade, uvek moze da se nadje neki drugi posao pa nek je i za manje para.. necu da se neko uvredi ili mozda pronadje prozvan ovo je samo moje neko skromno misljenjeNikoli Klek ja to ne radim jer nemam potrebu a i nemam oko mojih njiva toga,najvise minskih polja je gde je razgranicenje izmedu Republike Srpske i emirata,a to su pretezno brdski delovi...A ionako narod nema sta da jede,dosta siromasan,moras da radis nesto,a nema poljuprivrednih zemljista..neko jednostavno mora,daj Boze da to nikad ne osetite...Ili neki gazda,ratni profiter,kupi tablu 100ha i posalje radnika,boli njega za kasetne mine,ne gine on il njegovo dete,a opet radnik mora,da ne mora ne bi radio za 200e platu..
Da me neko ne shvati pogresno,tako je kod sva 3 naroda u ovoj polu drzavi,jbg sami smo krvi i niko drugi...