borko jagodinac
Član
Cudim se da to tako moze d ase radi.... Tvrdjno je da je to nemoguce MORA traktor da se propinje!!!
Izgleda da moze, ali opet sta znam ipak treba da se malo pojuri da se polomi traktor da bi se izvuklo nesto malo vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cudim se da to tako moze d ase radi.... Tvrdjno je da je to nemoguce MORA traktor da se propinje!!!
Felne koje imaju obruc-prilikom duvanja se OBAVEZNO moraju obezbediti,tako sto se zaglave pajseri ili nesto slicno u felnu kroz one otvore na njima.Svasta moze da se desi ukoliko dodje do izletanja obruca.A do izletanja dolazi zato sto se obruc ne namesti dobro,tj.,ne legne dobro u falc na felni.Bez obzira,nikad ne treba biti siguran da je dobro legao,nego u svakom slucaju obezbeditiMeni je pre 20 god. iskočio obruč iz felne prlikom montiranja.Srećom pa je bilo samo oko 1,5 bari i slomio mi je 2 rebra a u nosu i kost i hrskavicu toliko jako da su mi morali staviti 4 šava. :
ovo zakaci i ide ko covek bez problema samo jos da su mu malo bolje gumeIzvlacenje drva bez propinjanja i bez manijacenja, svaka cast [video=youtube_share;Id_1UR8Xiws]http://youtu.be/Id_1UR8Xiws[/video]