Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otkacilo se crevo od vazdusne kocnice na naftaskom kamionu koji je vukao kucicu. I kocio je bogami nekig 20-25 metara dok nije stao. Jako je smrdila guma. A prikolica vec krenula da se iskosi, malo je presla i na drugu stranu. Ja isao u suprotnom smeru. Bio sam dalje nekih 200m pre nego sto je stao. Nisam se setio da slikam. Napomena: izmedju Kikinde i Mokrina je to bilo, na nekih 3 km od Kikinde u smeru ka Mokrinu.
Gotovo da sam siguran da je vozio punom brzinom misleci da toj grdosji od traktora taj teret nemoze nista... Ali nista nije neunistljivo.. mozda bolje sto moji traktori ne idu bas nesto mnogo preko 20..
ide rus ciro neboj se stisni gas nece puno potrositi goriva to su ljudi izmislili samo zato sto imaju imt
Neznam gde ovo staviti,da li ovde ili u smesne slike.
Drugar ima salas u "prirodnom rezervatu",eu mu naredila da ako ne pokrije sa trskom,morace da srusi hangar,jer smeta odsjaj od sunca pticama kada slecu u slano kopovo.
U toj EU izgleda samo ljudi nemaju nikakva prava ...............................
Ma nemoze puno on preko 30 na sat...