Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zetor 49-5011 ovakav teret izvlaci bez muke.Svaka tura u berbi nam je otprilike takva samo sto nazad umesto 3 toknke ide 5 tonka.
Cveja PO@ Gledam i ovaj klip isto i posle kad trazis nesto da kupis ljudi stave u oglasu, samo nosio prskalicu i sluzio za transport, a ono
Cveja PO@ Gledam i ovaj klip isto i posle kad trazis nesto da kupis ljudi stave u oglasu, samo nosio prskalicu i sluzio za transport, a ono
A,ja kad bih pričao šta je moj fergo radio ne bi mi vjerovali.Radio je sve moguće i nemoguće poslove,jedino što se nije pojavio u Zvezdama granda.
Naravno,takvi što pišu o svojim traktorima,samo što im dušu nisu isčupali,a ovamo samo kosio ili čistio snijeg,
Zetor 49-5011 ovakav teret izvlaci bez muke.Svaka tura u berbi nam je otprilike takva samo sto nazad umesto 3 toknke ide 5 tonka.
Ne pričaj gluposti .
Za ovakav teret traktor ispod 70 konja nema što tražiti.
I još možeš samoda pogineš s dve prikolice pune nizbrdo.
- - - - - - - - - -
A,ja kad bih pričao šta je moj fergo radio ne bi mi vjerovali.Radio je sve moguće i nemoguće poslove,jedino što se nije pojavio u Zvezdama granda.
Naravno,takvi što pišu o svojim traktorima,samo što im dušu nisu isčupali,a ovamo samo kosio ili čistio snijeg,
Ja kad sam kupovao traktor čovjek je rekao istinu s tri brazde su orali i lomili ga po cjel dan.
I zato sam ga i uzeo a onaj koji ti nahvali traktor i prodaje nema tu sreće.
bosanac_iz_bosne Ja kad sam kupovao traktor čovjek je rekao istinu s tri brazde su orali i lomili ga po cjel dan. I zato sam ga i uzeo a onaj koji ti nahvali traktor i prodaje nema tu sreće.[/QUOTE je napisao(la):Ma znam ja to, takve stvari izbegavam, nego cisto kazem sta sve ljudi pisu, jer pratim oglase skoro svakog dana
[video=youtube_share;uAY8Uu5WxjQ]http://youtu.be/uAY8Uu5WxjQ[/video]
Jos zakacena gore
http://youtu.be/njY8mHPskXM
Sta pricas kakvih 70 ks, i gde on ima brda u sred Banata ?
Ne pričaj gluposti .
Za ovakav teret traktor ispod 70 konja nema što tražiti.
I još možeš samoda pogineš s dve prikolice pune nizbrdo.