Sapatnik
Član
Па смрзни се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni deluje da ga nije iskao uopšte.Malo te isekao, nije strašno.
Vidim, ali što kaže Milan daleko su. Plus ti si vozio 60. Da si ti vozio 90, a on radio ovo isto to bi bila druga stvar.Је ли ви не видите фарове који долазе у сусрет поред аутобуса у суседној траци, на другој слици?
E sad, ne znam celu situaciju. Možda je lik stvarno vozi rizično ako se sve sagleda. Ovako, gledajući samo slike ne deluje da je nikog nešto posebno ugrozio.Душан, гледам га у ретровизору шта ради, два три аута је исто исекао као мене. Пошто сам држао одстојање од аутобуса, имао сам времена да узмем телефон и предпоставио сам шта ће бити.
Kilav u pm kad ide na tng. A ova je benzinac sa tng-om. Imam je.Meni ne deluje da je bilo toliko opasno. Ne znam kakav motor ima laguna ali ima dosta mesta ispred tebe za bezbedno preticanje, put prav. Jedino sto je magla pa to moze da napravi problem..