Nikad ovako !

Па смрзни се
7f4f1637f9a679f817f3bd1e6853e243.jpg

Је ли ви не видите фарове који долазе у сусрет поред аутобуса у суседној траци, на другој слици?

Душан, гледам га у ретровизору шта ради, два три аута је исто исекао као мене. Пошто сам држао одстојање од аутобуса, имао сам времена да узмем телефон и предпоставио сам шта ће бити.

Пратио аутобус, 60-ак км на сат. Пут је баш фреквентан, поготово између 2 и 3 сата. Треба бити велики херој па кренути у претицање а аутобус заклања комплетну траку.

Tu si ti da kočiš a on da ide glavom kroz zid. 🤣 Kroz kakve se sve situacije prolazi, mene čudi kako je većina i dobila dozvolu.

Meni ne deluje da je bilo toliko opasno. Ne znam kakav motor ima laguna ali ima dosta mesta ispred tebe za bezbedno preticanje, put prav. Jedino sto je magla pa to moze da napravi problem..

Malo te isekao, nije strašno.
Meni deluje da ga nije iskao uopšte.
Је ли ви не видите фарове који долазе у сусрет поред аутобуса у суседној траци, на другој слици?
Vidim, ali što kaže Milan daleko su. Plus ti si vozio 60. Da si ti vozio 90, a on radio ovo isto to bi bila druga stvar.

Душан, гледам га у ретровизору шта ради, два три аута је исто исекао као мене. Пошто сам држао одстојање од аутобуса, имао сам времена да узмем телефон и предпоставио сам шта ће бити.
E sad, ne znam celu situaciju. Možda je lik stvarno vozi rizično ako se sve sagleda. Ovako, gledajući samo slike ne deluje da je nikog nešto posebno ugrozio.
Samo se nadam da nisi namerno dodao gas kad je krenuo da te obilazi. Verujem da nisi pošto si imao posla oko telefona. :)
Mene jako nervira u saobraćaju kad neko krene nekog da oblazi. Nikad je to stvarno nebezbedno, nekad ovaj kog obilaze samo proceni da je bilo nebezbedno, a nekad taj što ga oblaze oseti da mu je time ego povređen. Šta god bio razlog neki ljudi umeju da u tom trenutku namerno dodaju gas. u fazonu "De srlja ova budala. Sad ću ja da ga naučim pameti". Pri tom prave ne mali prekršaj i ugrožavaju svoje vozilo, vozilo koje dolazi iz suprotnog smera i ovog što obilazi koga je hteo da nauči pameti.

Ako to radi neko ko ovo čita molim vas nemojte više. Prvo nepotrebno ugrožavate živote u najmanje 3 vozila, drugo kazna za taj prekršaj nije mala. Ne znam kako tačno glasi zakona, ali nešto kao "Preticano vozilo ne sme povećavati brzinu ukoliko je preticanje započeto".
Znači ako je taj lik koji je krenuo nebezbedno preticanje budala... ne morate i vi biti. Budite pametniji. Nije to nikakav napad na tebe kao muškarca ili eventualno ženu za volanom. Ppp. daleko bilo :) Žena za volanom je dobra jedino ako muž ima preko 1.2 promila. :).
Šalim se malo naravno. Ima žena boljih vozača od muškarca i obratno. Ipak mislim da žene stvarno voze nešto lošije od muškaraca kada se sve
sabere.

Poslednja izmena:
Опет вечерас умало крш и лом, идем из црвенке иза шлепе и чекам да прођем кривине па да обиђем. Право ниоткуда ствара се дастер и у дуплим кривинама да силу да обиђе. Било је баш чупаво.

Ja kad vidim da će neko uleteti u makaze ja kočim. Ova situacija nije rizična ni malo. Gas dodajem kada me neko obilazi 100 metara ispred znaka za kraj naseljenog mesta (naravno ako ne ugrožavam ničiju bezbednost), inače tada svejedno povećavam brzinu nevezano da li me neko obilazi, ako će voziti brže on neka ide ali ako će voziti 80 kao i ja onda nema potrebe da me obilazi. Bezbroj puta se desilo da me lik obiđe u naseljenom mestu i onda kada se završi naseljeno mesto on nastavlja da vozi 60-70 i koji si me moj onda obilazio.

@Sapatnik
Опет вечерас умало крш и лом, идем из црвенке иза шлепе и чекам да прођем кривине па да обиђем. Право ниоткуда ствара се дастер и у дуплим кривинама да силу да обиђе. Било је баш чупаво.
Tebe baš " 'oće "... 🫣

Meni ne deluje da je bilo toliko opasno. Ne znam kakav motor ima laguna ali ima dosta mesta ispred tebe za bezbedno preticanje, put prav. Jedino sto je magla pa to moze da napravi problem..
Kilav u pm kad ide na tng. A ova je benzinac sa tng-om. Imam je.
Mene bi u ovoj situaciji jedino iznerviralo što me obišao pa koči. Nagari macane do busa kad si me već šišnuo pa onda ti gazi tvoju kočnicu. Poštuj moju udaljenost.
Po slikama bih rekao da bi za ovo napolju fasovo kaznu.

Добродол, јуче у два сата кренуо на путешествије, вратио се кући у 7 сати. Ако ништа друго ауто је удобан. Све после 3 листа у гибњу је водени кревет за мене.

Nazad
Vrh