Nikad ovako !

Kad vidim paletu spopadne me nervoza moram da je zdrobim moji poceli da kriju palete, motorka i udri jes napast al bar je ne vucaram po dvoristu, odlično za potpalu i za rostilj a kocke za kotlic

Добио сам брдо палета из једне фирме чиме је најједноставније сећи палете?
img.jpg
akumulatorska-univerzalna-testera-bosch-gsa-18-v-li-2x50ah-u-l-boxx-u12760-1.jpg
akumulatorska-kruzna-testera-cirkular-bosch-gks-185-li-solo-bez-bateri_5.jpg

20-5-14.jpg

Čisto jedan predlog šta možete da napravite od paleta a da pritom bude korisno​

P.S Ne mora baš BOSCH ako ne želite to sam vam dao samo primer.

Poslednja izmena:
Онај ланац на плочи за малу брусилицу би било решење,пуно ми одскаче са моторком
Izbegavaj sve te pomoćne alate za malu brusilicu...brusilica je za metal i rad sa odgovarajućim kamenjem...
Za te džiđza bidže planiram da kupim malu jednoručnu motornu testeru,prednost da je na baterije...

Kad vidim paletu spopadne me nervoza moram da je zdrobim moji poceli da kriju palete, motorka i udri jes napast al bar je ne vucaram po dvoristu, odlično za potpalu i za rostilj a kocke za kotlic
Ja kad nađem na neku sa kvalitetnijim daskama obavezno je rastavim i ostavim daske. Samo da su prosušene dobro i može se svašta praviti od njih, pa i nameštaj. Jel zna neko od kog drveta prave palete? Vidim da ima više različitih vrsta.

Kod nas prave od topole. Prethodnih dana sam obilazio sve drvare u selu da nađem prpe za pušnicu, i niko nema. I kad nigde nisam našao prpu odem u jednu firmu koja pravi palete da pitam imaju li oni prpe da prodaju, i tamo su mi rekli da palete prave od topole i da ta prpa ne valja za dimljenje. Eto tako znam...

Dve tri zadnje godine nabavlja cale palete neke za bud zašto,uz kameni ugalj za centralno grejanje odlična stvar al sto se sečenja tice lanac na testeri istupi iz zajebancije,kupovani neki kineski lanci pa nisu radili dugo,kupovani brandirani lanci pa su trajali nijansu duže od kineskih,oštreni rucno,ostreni mašinski i isti djavo,iseče dvadesetak palata i oštrenje.
Da ne bude zabune samo jednom mi se desilo da sam dohvatio ekser i tako oštetio lanac,sve ostalo ga istupilo drvo.

Znaju palete da budu prljave od zemlje, peska, zavisno gde su bile,to jede lanac, sad je roba strecovana i sve napolje, a to napolju najcesce nije na betonu , ja montiracom rastavljam palete , najduze daske lomim na pola i sve u pec

Nazad
Vrh