markojx
Član
Kad vidim paletu spopadne me nervoza moram da je zdrobim moji poceli da kriju palete, motorka i udri jes napast al bar je ne vucaram po dvoristu, odlično za potpalu i za rostilj a kocke za kotlic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Добио сам брдо палета из једне фирме чиме је најједноставније сећи палете?
P.S Ne mora baš BOSCH ako ne želite to sam vam dao samo primer.
Izbegavaj sve te pomoćne alate za malu brusilicu...brusilica je za metal i rad sa odgovarajućim kamenjem...Онај ланац на плочи за малу брусилицу би било решење,пуно ми одскаче са моторком
Ja kad nađem na neku sa kvalitetnijim daskama obavezno je rastavim i ostavim daske. Samo da su prosušene dobro i može se svašta praviti od njih, pa i nameštaj. Jel zna neko od kog drveta prave palete? Vidim da ima više različitih vrsta.Kad vidim paletu spopadne me nervoza moram da je zdrobim moji poceli da kriju palete, motorka i udri jes napast al bar je ne vucaram po dvoristu, odlično za potpalu i za rostilj a kocke za kotlic