Nikad ovako !

Iz prve ruke znam da sudija tu uglavnom priznaje zalbu i odbacuje kaznu. Imaju u sudu uputstvo inace da se plus minus 3kmh nemoze precizno dokazati,plus toga vozac je gledao svoj brzinomjer ,razlika je zanemarljiva ,a niko nije duzan da bazdira svoj brzinomjer.
Po preporuci proizvodjača ne bi smele da postoje kazne za +5km/h, ali ih naš zakon legalizuje odredbom prekoračenje do 10km/h, tako da su se oni lepo obezbedili, a za 1500din da se ide na sud :D

Ono što je sigurno FAMA i ostali ne mogu da slikaju preko 250km/h :ROFLMAO:

Пре пар година на форуму гаража један лик је имао 60-70 казни. Каже поштар их доносио три месеца скоро сваки дан.
Kao ovaj sa videa ,evo policija ga zbog necega ne voli pa mu zaplijenila troja kola , i uzela dozvolu i udarila zabranu polaganja vozacke :haha::haha:

Nema šta na sud, baždaren radar ograničenje 60, ja išao 62 :D Nego je zanimljivo kako ću ja da udjem u neku statistiku da su oni sankcionisali nesavesng vozača koji je jurio preko ograničenja i kako oni rade svoj posao.Nisu se mnogo ni oparili 3000 kazna, pola može u roku od 8 dana.

Jednom me u Poljskoj zaustavi, kaže prekoračenje 9km/h, ja reko ok šta da se radi, on kaže prvi put u Poljskoj, ja šta ću kažem jeste, on vraća dokumenta kaže smanji gas i srećan put.
Ima taj radar garant greàku bar +- 2km. Po baždaru. Tako da bi kod sudije to moglo insistirati.

Грабик, оваквих ми уопште није жао нити имам неке емпатије према њима. Муљају, петљају, неке су хватали са прекуцаним шасијама и још што шта. За овај "спорт" су потребна огромна финансијска средства а они га баш газе. И још снимају.

Nasuli su mi zemlju na secovani deo cevovoda koji ide kroz moju njivu. Ok su poravnali, ali ne znam odakle su doneli zemlju - nakupio sam pun džak kojekavog smeća (najloni, džakovi, flaše, ciglje, razna ambalaža, žile od drva...) koje se videlo na površini. Sutra orem taj deo pa ću videti šta je ispod površine... :zli:

Od lepe njive dobiješ žuto sranje! Pa još i svake godine nanovo se gazi i sabije. A pre posla kao "biće sve vraćeno u prvobitno stanje"... Oće * (da ne lajem sada)...

Poslednja izmena:
Ja sam takvo sr.nje od prekopane njive uspeo da dovedem koliko toliko u red sa gomilom stajnjaka tako par godina...i dalje je ostala ta žutulja ko na groblju,al lepo je rađala kao i drugi deo njive
Doduše bilo je uže nego kod tebe,al celom dužinom od 800m...

Pa dovodim je i ja u red ali svake godine se desi nešto pa ponovo gaze. Bacio sam stajnjak na trasu cevovoda, i ove godine sam planirao opet. Ali nemam dovoljno stajnjaka pa će ostati za sledeću godinu, ali opet na isto mesto...

Pa dovodim je i ja u red ali svake godine se desi nešto pa ponovo gaze. Bacio sam stajnjak na trasu cevovoda, i ove godine sam planirao opet. Ali nemam dovoljno stajnjaka pa će ostati za sledeću godinu, ali opet na isto mesto...
Koliko ti plaćaju kvadrat.Ko je u pitanju.Ja sam moj problem rešio tako što sam im prodao zemlju i rešio se i ovih iz "Osmeha Vojvodine".Samo mogu zamisliti o kakvom će se haosu tu raditi.

Ne plaćaju ništa. Dobio sam odšetu za izgubljen rod i rekultivaciju zemljišta pre postavljanja cevovoda. Svi radovi nakon toga su bez naknade jer se podrazumeva da su to poslovi oko cevovoda. Npr. postavljanje strujnog kabla, on je deo projekta cevovoda. E sad, što ga nisu postavili dok je bio otkopan rov i položena cev, već su došli nakon dve godine pa ponovo kopali za kabel, to je ono može im se. Njih ne interesuje da sam ja u međuvremenu radio podrivanje, stajnjak, veštak..., boli njih ćošak, nisu nikog ni obavestili već ušli u njivu i kopali. Ovo sad je viša sila, slegao se rov i morao se popuniti zemljom jer ne bih mogao da ga obrađujem, odnosno ispada da su mi učinili uslugu a ne još da mi plate naknadu...

Не знам да ли је неко имао прилике да гледа овај софтвер - симулација вожње и све могуће и немогуће ситуације. Погледајте шта се све дешава са путницима у возилу. Има пуно оваквог садржаја и сценарија на јт.

Taj Beam koliko znam ima ga vec neko vreme,godine,a i da je nov neki ,opet je pitanje koliko je to sve realno ...

Потребан је добро јак компјутер да покрене овај софтвер и симулације. Прилично је реалан, не рачунајући разне модове. Имаш буквално све параметре.

Разочарао ме овај телохранитељ.
Очекивао сам да баци торбу преко бомбе и да легне на њу.

Nazad
Vrh